Vaartweg 17-D, Bussum, 1401RA
Morgen open: 09:00 - 17:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
29 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Magdalena is heel vriendelijk, vraagt naar je wensen en past haar behandeling daaraan aan. Zij pakt ook andere technieken erbij als zij dat nodig acht. Was een heerlijke massage en mijn spierpijn was daarna veel minder.
Toon reactie salon...
De massage was fijn maar hier en daar iets te hard en soms iets te snel. Ik miste soms de zachte kracht. Verder vond ik het fijn en kon ik beter ontspannen na de massage
Toon reactie salon...
Magdalena is een zeer vriendelijke, tenger gebouwde vrouw en dat maakt dat je haar handen onderschat. Wat een kracht zit daar in! Ik werd ontvangen met een kopje thee en nootjes in een oase van rust. Ze vroeg mijn klachten uit en paste hier haar voorstel voor de massage op aan. Ik vroeg zelfs of ze niet te zachtjes wilde doen… Ik heb nog nooit zo een stevige massage van een vrouw gehad en ze wist precies mijn pijnpunten te vinden. Helemaal in een zenmodus ging ik naar huis. Ik kom terug!
Toon reactie salon...
Ik heb erg genoten van de massage. Er was overal aandacht voor; vanaf het moment van binnenkomst met het kopje thee, de ruimtelijke kamer met spullen en het kopje thee ter afsluiting. Je voelt je welkom en de massage zelf was echt heerlijk. Een absolute aanrader, ik kom zeker terug.
Toon reactie salon...
Voelde me binnen 5 seconden helemaal op m’n gemak bij Magda. De massage was geweldig. Ze weet heel goed wat ze doet en wist precies al mijn pijnpuntjes te raken en te helpen. Ik ben heel blij en kom zeker terug!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Magdalena
4.9
20 reviews

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Alleen vrouwen
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Terugbetaling mogelijk
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Talen
Engels

Over

beYOUtiful massage studio (women only)
Vaartweg 17-D
1401RA Bussum

At beYOUtiful massage studio in Bussum you can go for different types of massages. The studio is a cozy, women-friendly place where you will feel very welcome. Owner Magdalena offers specific treatments that she will adjust to your needs. She only uses home made oils made from apricot seeds, pumpkin seeds and black cumin.

This will give you an opportunity to let go of your daily tensions and breathe with relief. She has practiced her skills on the International Training Massage School in Amsterdam.

Listen to your body and choose the massage that fits the best.

Good to know: this salon only offer treatments to women.
You can park for free in the street from number 80-88

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0018:30
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt