Bigwell

Fugahof 7, 2992NR Barendrecht
4,6
39 reviews
Fugahof 7, 2992NR Barendrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,6
39 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Altijd heerlijk ontspannen en helemaal je hoofd leegmaken. Annemieke laat je je meteen thuis voelen..
Ivonne
4 dagen geleden
Heerlijke haptische massage gehad. De holistische werkwijze van Annemieke biedt meerwaarde; ze kijkt echt wat je nodig hebt, waardoor ze echt een massage op maat kan bieden.
Moniek
2 maanden geleden
Heb alles als heel fijn ervaren, de volgende morgen stond ik minder stijf uit bed en had ik al minder pijn. Kijk uit naar de volgende behandeling.
Sandra
2 maanden geleden
Mijn eerste bezoek heb ik als zeer prettig ervaren. Het voelde veilig en vertrouwd. Een vakvrouw die oog heeft voor het in verband brengen van de klachten met betrekking tot het (dis)balans van ziel en lichaam. De massage was zeer prettig In stilte tot rust komen.
Natascha
2 maanden geleden
Ik heb voor fibromyalgie een fibro-massage gehad. Het is een zachte massage die de drukpunten aanpakt. Je voelt daarna de doorbloeding bij de tenderpoints. Ook je darmen worden even geactiveerd. Ik denk dat dat voor iedereen verschillend is, maar ik zou daarna dan toch nog een beetje los gemasseerd willen worden bij de punten waar meeste pijn doet (nek en schouders). Beetje de combinatie. Maar ik vond het zeker een massage die voor herhaling vatbaar is.
Sanne W
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Bigwell
Fugahof 7
2992NR Barendrecht

Wil je een moment voor jezelf. Even helemaal weg van alle drukte, volle agenda’s en stress. Een plek waar het alleen om jou draait? Kom dan een massage ervaren bij Bigwell in Barendrecht. In de rustige, sfeervolle praktijk aan huis vlakbij Rotterdam zul je je direct op je gemak voelen. Je bent van harte welkom voor een ontspannende massage waarbij Annemieke aandacht heeft voor datgene wat speelt in jouw leven en waar jouw lichaam om vraagt; pijn-, spanning- of stressgerelateerde klachten en ook een moment waarbij je alles even los mag laten, je hoofd kunt legen en mag genieten in het moment.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt