Bigwell

Fugahof 7, 2992NR Barendrecht
4,5
31 reviews
Fugahof 7, 2992NR Barendrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,5
31 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mijn bezoek was erg fijn. Annemieke nam goed de tijd voor je. De massage vond ik fijn, de bindweefsel was voor mij best pijnlijk maar te behappen. De pijn daarna die pas in de avond kwam vond ik minder plezierig. Daar was uiteraard voor gewaarschuwd. Maar ik gok dat ik in het vervolg een ontspanningsmassage neem ipv toch het losttekken van de bindweefsel.
Sanne
2 maanden geleden
Heel fijn
Sybren Huurman
3 maanden geleden
Gerrit
3 maanden geleden
Fleur
4 maanden geleden
Deze week een fijne massage gehad met extra aandacht voor de schouder en nekpartij. Gaf zeker verlichting voor mijn schouderklachten en was tevens heerlijk ontspannend. Voor herhaling vatbaar. Ben zeker van plan dit 1x per maand te doen.
Marianne
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Bigwell
Fugahof 7
2992NR Barendrecht

Wil je een moment voor jezelf. Even helemaal weg van alle drukte, volle agenda’s en stress. Een plek waar het alleen om jou draait? Kom dan een massage ervaren bij Bigwell in Barendrecht. In de rustige, sfeervolle praktijk aan huis vlakbij Rotterdam zul je je direct op je gemak voelen. Je bent van harte welkom voor een ontspannende massage waarbij Annemieke aandacht heeft voor datgene wat speelt in jouw leven en waar jouw lichaam om vraagt; pijn-, spanning- of stressgerelateerde klachten en ook een moment waarbij je alles even los mag laten, je hoofd kunt legen en mag genieten in het moment.

Maandag
08:0022:00
Dinsdag
08:0022:00
Woensdag
08:0022:00
Donderdag
08:0022:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt