Bigwell

Fugahof 7, 2992NR Barendrecht
4,5
25 reviews
Fugahof 7, 2992NR Barendrecht

Reviews

4,5
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een hele bijzondere ervaring, deze haptische massage. Tijdens de massage lukte het mij om even alle sores in mijn leven compleet los te laten en volledig te ontspannen. Ik voelde mij enorm energiek in mijn lijf en opgeruimd in mijn hoofd. Kreeg weer zin om van alles op te gaan pakken. Dit ga ik echt met regelmaat doen!
Petra
2 maanden geleden
Hele fijne massage!
Anoniem
2 maanden geleden
Ik vond het geen fijne massage. Het was meer aaien dan masseren. De aanrakingen kon ik amper voelen in mijn spieren. Zonde van mijn centen.
Anoniem
2 maanden geleden
Ontzettend rustgevende sfeer.
Joost
2 maanden geleden
Naast het feit dat de massage enorm veel ontspanning heeft gebracht en verlichting van mijn rugklachten is de gemeende tijd en aandacht erg behulpzaam geweest. De zeer persoonlijke benadering in combinatie met de helende aanraking heeft voor mij een verlichting gegeven van mijn chronische rugklachten. Het is absoluut een aanrader om een afspraak te maken en dit zelf te ondergaan.
Peter-Jan Maas
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Bigwell
Fugahof 7
2992NR Barendrecht

Wil je een moment voor jezelf. Even helemaal weg van alle drukte, volle agenda’s en stress. Een plek waar het alleen om jou draait? Kom dan een massage ervaren bij Bigwell in Barendrecht. In de rustige, sfeervolle praktijk aan huis vlakbij Rotterdam zul je je direct op je gemak voelen. Je bent van harte welkom voor een ontspannende massage waarbij Annemieke aandacht heeft voor datgene wat speelt in jouw leven en waar jouw lichaam om vraagt; pijn-, spanning- of stressgerelateerde klachten en ook een moment waarbij je alles even los mag laten, je hoofd kunt legen en mag genieten in het moment.

Maandag
08:0022:00
Dinsdag
08:0022:00
Woensdag
08:0022:00
Donderdag
08:0022:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt