Reviews

4,7
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Lieve ontspannen vrouw, rustige omgeving. Alle tijd en goede behandeling. .
Ivonne
2 maanden geleden
Fantastische ervaring gehad. Mijn interesse in bindweefsel massage werd perfect beantwoord met een heerlijke massage. Annemieke is een geweldige vrouw met veel kennis van zaken. Ik ga zeker nog eens terug!
Amarantha Visser
3 maanden geleden
Wat was het een warm welkom. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Ik kreeg ruimte om mijn verhaal te doen alvorens ze ging masseren. Haar massage was weldadig, ik kom zeker terug! Bedankt !!!
Martine
4 maanden geleden
Prettige salon, goede ontvangst en heerlijke massage, ik kom zeker terug.
Anoniem
5 maanden geleden
Ik ben nu een aantal keren bij Annemieke geweest voor een heerlijke holistische massage, in een prachtige salon, behandeld door een gepassioneerde vakvrouw. Annemieke is een intelligente en vriendelijke dame die goed luistert wat de klachten zijn en weet precies zo te masseren dat, klachten na een aantal massages verdwenen zijn. De massages zijn ook zeer ontspannend, als herboren kom je van de massagetafel, een echte aanrader. Annemieke ik zie uit naar de volgende afspraak. Henk
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Bigwell
Waaldijk 55
2988AT Ridderkerk

Wil je een moment voor jezelf. Even helemaal weg van alle drukte, volle agenda’s en stress. Een plek waar het alleen om jou draait? Kom dan een massage ervaren bij Bigwell in Ridderkerk/Rijsoord.In de rustige, sfeervolle praktijk aan huis vlakbij Rotterdam, op een prachtige plek aan het water, zul je je direct op je gemak voelen. Je bent van harte welkom voor een ontspannende massage waarbij Annemieke aandacht heeft voor datgene wat speelt in jouw leven en waar jouw lichaam om vraagt; pijn-, spanning- of stressgerelateerde klachten en ook een moment waarbij je alles even los mag laten, je hoofd kunt legen en mag genieten in het moment.

Maandag
08:0022:00
Dinsdag
08:0022:00
Woensdag
08:0022:00
Donderdag
08:0022:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt