Bij Biki

Blankenbergestraat 57, 1066TK Amsterdam
4,7
27 reviews
Blankenbergestraat 57, 1066TK Amsterdam
Dalurenkorting

Reviews

4,7
27 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
mijn teennagels zien er prachtig uit! (dat zegt men niet zo gauw;) mooi gelakt en Biki neemt echt de tijd voor je. zorgzaam en een kei in haar vak! Dank!
Laila
15 dagen geleden
Biki is een aardige vrouw, goed ontvangen. De behandeling alleen was niet geheel naar tevredenheid. Na 2 dgn had ik bij sommige nagels lucht eronder. Dit heb ik nooit eerder gehad. Dit vond ik wel jammer.
Amal
24 dagen geleden
Biki was lovely! He heeft heel heel tijd genommen en mijn Nagels zaggen er heel mooi out. Ook was het heel relaxing, er is een tv als je wilt kijken en ook heeft ze een koffie gemaakt:) mijn nagels zien er een weekje later nog steeds goed uit! Bedankt!
Valerie
één maand geleden
Weer goed geholpen door Biki. Fijne basismanicure gehad.
Anoniem
één maand geleden
De behandeling bij Biki was geweldig, zeker aan te raden!!! Ik ga daar zeker de volgende keer weer naar toe. Groeten van Gerda.
Gerda
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Bij Biki
Blankenbergestraat 57
1066TK Amsterdam

Bij de gezellige thuissalon Bij Biki kun je terecht voor mooie en verzorgde nagels. Eigenaresse Biki neemt graag alle tijd voor jou om je te verwennen met een heerlijke manicure of pedicure. Tijdens haar behandelingen staan zowel kwaliteit als gezelligheid hoog in het vaandel, waardoor een bezoek aan de salon echt als een uitje aanvoelt. Er wordt gewerkt met de producten van CND zoals CND Shellac, waarbij je de keuze hebt uit de nieuwste seizoenskleuren en OPI en Essie. Handig om te weten: het is mogelijk om eventuele kinderen mee te nemen. In de salon is een ruimte waar zij kunnen spelen.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
09:3018:30
Dinsdag
09:3018:30
Woensdag
09:3018:30
Donderdag
09:3014:00
Vrijdag
09:3018:30
Zaterdag
12:0018:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt