Bij Gwen

4,3
53 reviews
Damlaan 34, Leidschendam, 2265AN
Morgen open: 10:00 - 17:30

Alle behandelingen

Reviews

4,3
53 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prettige afspraak, voelde mij erg op mijn gemak. Echter merkte ik thuis helaas dat een van nagels niet mooi afgewerkt was en na enkele dagen was een andere nagel ook niet meer perfect (Geen gekke dingen gedaan).
Mooie nagels
Ik ben gekomen voor de striplac manicure van alessandro. Zo dun als nagelak met de houdbaarheid van 3 weken en volgens alessandro niet schadelijk voor je nagels, ook omdat er geen veilen en buffern nodig is. Ik heb de striplak op de zelfde manier zoals een gellak of shellak gekregen. Op die manier is de houdbaarheid nu heel goed, maar de stripeffect is denk ik weg. Ook was ik behoorlijk snel klaar. Maar ik vindt het wat te dik en heb wat wellicht aan mijn korte nagels ligt.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

J
Jessica

Behandelingen

Nagels
P
Preena

Behandelingen

Nagels

Over

Bij Gwen
Damlaan 34
2265AN Leidschendam

Bij Gwen is een prettige nagelstudio aan de Damlaan in Leidschendam. Gwen is allround nagelstyliste en al jaren werkzaam als ondernemer in het vak nagelstyling. Kwaliteit en hard werken in combinatie met gezelligheid zijn haar speerpunten. In haar een studio komen meerdere aspecten met betrekking tot lichaamsverzorging aan bod. Het team bestaat uit gediplomeerde professionals die je handen helpen er weer tip top uit te laten zien. Naast hygiëne, kwaliteit en service bieden zij een gezellige sfeer in het mooie pand.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:30
WoWoensdag
10:0017:30
DoDonderdag
10:0017:30
VrVrijdag
10:0017:30
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt