Anna Blamansingel 161, Amsterdam, 1102SV
Vandaag open: 10:00 - 20:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,9
283 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Helemaal blij! Alyssa vraagt goed door naar wat je zou willen qua wimper style, zodat je niet teleurgesteld de deur uit gaat. Ook blijven de wimpers mooi zitten, heb mijn refill afspraak dan ook verzet omdat het nog helemaal niet nodig was :)
Ik ben een tevreden klant en kom inmiddels al een half jaar regelmatig terug bij Alyssa. Tot nu toe ben ik elke keer weer met een mooi resultaat naar huis gegaan (:
Ik ga al voor de vierde keer op rij, zo blij ben ik met de wijze waarop Alyssa wimpers extensions voor je zet. Goede sfeer. Veel Expertise.
Ik ga al voor de vierde keer op rij, zo blij ben ik met de wijze waarop Alyssa wimpers extensions voor je zet. Goede sfeer. Veel Expertise.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Alyssa
4.9
181 reviews

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Alyssa

Professioneel10
Vakkundig8
Deskundig7
Getalenteerd6

Over

Blissful Beauty Bar
Anna Blamansingel 161
1102SV Amsterdam

Voor een bedazzling look ga je naar Blissful Beauty Bar. Na een bezoek aan deze salon aan huis vlakbij de Amsterdamse Poort, ben je een mooie set wimperextensions rijker. Het aanbod bestaat ook uit wimperlifting, HD Brows en waxing. Alyssa maakt het haar levenswerk om jou de salon te laten verlaten met een zelfverzekerd gevoel. Wil je wimperextensions en een klassieke look? Met de one by one-techniek krijgt Alyssa het voor elkaar. Wanneer je echt uit wilt pakken, dan kun je ook kiezen uit 2D of 3D-5D. Het fijne aan het hebben van perfecte wimpers of wenkbrauwen is, dat je in de ochtend ook nét iets langer in bed kan blijven en je bijvoorbeeld ook geen make-up meer hoeft aan te brengen om je ogen die extra ‘pop’ te geven. Een win-winsituatie! Handig om te weten: er is parkeergelegenheid in de woonwijk, op 3 minuutjes lopen van de salon.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:30
ZoZondag
10:0017:30
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt