Reviews

4,6
34 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
We werden netjes ontvangen en hebben niet hoeven wachten tot we geknipt konden worden. De dames waren gezellig en betrokken. Ze doen goed hun best om de klanten tevreden te laten zijn. Ik ben eindelijk weer een keer goed geknipt.
Lisa
2 maanden geleden
Mijn haar ligt er weer super bij! Het was een gezellig salon en een interessant gesprek met de kapsters. Ik wil hier zeker nog terug komen.
Annelies
4 maanden geleden
Prima geknipt door Kim. Vriendelijk en professionele kapsters
Frenk
5 maanden geleden
Dit is mijn eerste keer bij BlondnonBlond. Ik heb mijn uitgroei laten verven. Mooi salon, vriendelijk service, gezellig. Top!!
Anoniem
5 maanden geleden
Ik ben hier geweest nadat mijn haar was verpest met blonderen door iemand anders. Ik werd goed ontvangen, goed advies werd er gegeven en hele aardige dames! Blij met me nieuwe coupe, ik kom zeker weer terug.
Emily
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

BlondnonBlond
Mauritsweg 42 a
3012JV Rotterdam

BlondnonBlond is een typisch gezellige Rotterdamse salon. Zodra je binnenstapt voel je je meteen thuis want eigenaresse Roxanne heeft een huiskamergevoel gecreëerd. Iedereen van jong, oud, man,vrouw en van rock tot hillybillie voelt zich thuis in de sfeervol ingerichte zaak. Er hangt een ontspannen sfeer en op vrijdag schenken ze vaak een glaasje wijn om met jou het weekend in te luiden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
08:3016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt