BloomMassage

Spiegelstraat 2, 7201KA Zutphen
4,8
43 reviews
Spiegelstraat 2, 7201KA Zutphen

Reviews

4,8
43 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Janine heeft een heel zachte en bescheiden energie en toch is de massage - op punten waar dat nodig is - stevig en effectief. Als je jezelf een kadootje gunt trakteer je jezelf op een ontspanningsmassage. Heerlijk.
Bettien
3 maanden geleden
Nicolette
3 maanden geleden
De massage die ik kreeg was door mijn vele aandoeningen ontzettend pijnlijk om te ondergaan. Dat is een dag lang zo geweest en nadien was ik minder stijf en had ik een aangenaam gevoel al. Nu na een tijdje voel ik mij prima en ga zeker weer. Janine is een rustig meevoelend persoon.
Gf
3 maanden geleden
Voor het eerst een bezoek gebracht. Heerlijke massage gehad en voelde mij vanaf het begin erg welkom.
Laura
4 maanden geleden
Hele fijne afwisselende ontspannings massage. Ik hou zelf van een stevige massage en dat kreeg ik ook maar tegelijk is Janine heel liefdevol. Perfecte combi
Madelijne
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

BloomMassage
Spiegelstraat 2
7201KA Zutphen

In de praktijk aan huis van Bloommassage heet eigenaresse Janine je graag van harte welkom! Janine heeft al meer dan vijf jaar een passie voor masseren. Zowel op de behandeltafel als op de massagestoel kun je genieten van een moment voor jezelf. Je kunt hier onder andere terecht voor een ontspannings-, bindweefsel-, intergrale- of zwangerschapsmassage. Ook kun je kiezen voor een Indiase hoofd- en gezichtsmassage. Bij de behandelingen staan vertrouwen, integriteit en respect voor jou als mens centraal. De technieken die gebruikt worden zijn oosters en westers, triggerpoint en bindweefselmassage.

Maandag
09:0013:30
Dinsdag
09:0021:30
Woensdag
19:0021:30
Donderdag
15:0021:30
Vrijdag
09:0011:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
12:0016:00
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt