Blush & Fleek studio

Polderlaan 21B, Rotterdam
4,4
17 reviews
Polderlaan 21B, Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,4
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het is even zoeken waar het precies is, doordat het zich beneden in de kapsalon bevind. Maar er heerst een hele fijne sfeer. Lisa kijkt goed naar de vorm van je gezicht en geeft je goed advies! Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Thankyou xx
Rachel Bijl
8 dagen geleden
Ik moest 20 min wachten. De eigenaresse hield een gezellig praatje. Ik vond waar ik op moest liggen niet schoon. Wel heel vriendelijk en goede uitleg bij de behandeling.
Anoniem
10 dagen geleden
Ik kwam binnen en iedereen keek me verbaasd aan en benaderen mij in een taal die voor mij onbekend was. Na te zijn gaan betalen voor het parkeren bleek dat de afspraak via Treatwell niet aangekomen was. Een klant die wilde vertalen deelde mij dat in gebrekkig Nederlands mee. Ik vertrok maar weer.
Anoniem
één maand geleden
Eline
één maand geleden
Supervriendelijke meiden! Ik ben erg blij met het resultaat. Er word heel nauwkeurig gewerkt. Ik ga hier zeker vaker naartoe.
Annemijn
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Blush & Fleek studio
Polderlaan 21B
Rotterdam

Ben je op zoek naar een beautysalon die jou de mooiste oogopslag kan geven? Dan ben je bij Blush & Fleek studio in Rotterdam aan het juiste adres. De wenkbrauw- en wimperstylistes helpen je hier graag mee. De wenkbrauwstyliste luistert naar jouw wensen om de wenkbrauwen te creëren die het beste bij jouw gezicht passen. De wimperspecialiste beheerst verschillende technieken om wimperextensions te zetten. Daarnaast kun je ook je wimpers laten liften en kleuren. Je zult de salon altijd met een stralende blik verlaten.

Maandag
12:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
11:0019:00
Zaterdag
11:0019:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt