Dr. Max Euwestraat 60, Utrecht, 3554EZ
Vandaag open: 10:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage
Lichaam

Reviews

4,2
91 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ze wisten niet dat ik een afspraak had. Daarnaast is het in niets een professionele pedicure. Gewoon simpel eeltmesje van de kruidvat en een bokkepootje. De ervaring: voeten in een bak water, eelt met een mesje van je voeten, wat vaseline op mijn voeten en klaar. Het is niet wat ik van een professional verwacht.
Ze was niet op de hoogte van mijn komst, en geïrriteerd omdat er veel eelt op mijn voeten zat. Dat liet ze dan ook merken (met zuchten en opmerkingen). Ze heeft het wel goed gedaan, maar het was niet echt een fijne ervaring.
Hele goede massage
Heel stevige massage met veel aandacht voor de plaatsen die ik had aangegeven. Ik vind het fijn om niet veel te praten, dan ben je hier op het goede adres. Niet heel sfeervol, maar wel fijne goede massage.
Ze zeiden dat de massage tijd via treatwell niet goed was doorgekomen en het dus “mis was gegaan”. Drie keer van tijd veranderd. Mijn masseuse verliet telkens de massage om de deur open te doen/de telefoon op te nemen. Ze wist ook niet dat ik de hot stone massage geboekt had. Toen ik ernaar vroeg gaf ze hem alsnog. Ze brande haar eigen handen aan de stenen en legde ze toen op mijn rug. Ze waren veel te heet, ik heb gepast. Achteraf enkel een “sorry het is druk, volgende keer meer tijd voor je”.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ai
4.4
66 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage

Wat onze klanten zeggen over Ai

Vakkundig6
Wang
4.7
10 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Jin

Behandelingen

Lichaam

Over

Body Improvement
Dr. Max Euwestraat 60
3554EZ Utrecht

Bij massagesalon Body Improvement in de Schaakbuurt in Utrecht ben je aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, hot stone massage, gezondheidsmassage en acupunctuur.

Eigenaar Jinrong is gespecialiseerd in acupunctuur en haar collega's zijn gespecialiseerd in verschillende soorten ontspanningsmassages. Jinrong en team zijn gepassioneerd en nemen de tijd voor de behandelingen. Jouw eventuele klachten en wensen worden besproken zodat de massage op maat kan worden samengesteld. Uitstekende behandelingen zijn het uitgangspunt van deze salon en ze willen niets liever dan dat jij tevreden en ontspannen de salon verlaat.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
10:0021:00

Massagesalons in de buurt