Body Improvement

4,4
54 reviews
Dr. Max Euwestraat 60, Utrecht, 3554EZ
Morgen open: 10:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage
Lichaam

Reviews

4,4
54 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne massage gehad, alle minuten goed gebruikt. Het is er schoon en de dames zijn aardig, vragen zo nu en dan of je het zo OK vindt.
Het was een fijne massage. Prijs kwaliteit verhouding is echt top. Ga er zeker nog een keer heen.
In de ochtend geboekt voor later die ochtend. Bij binnenkomst even gewacht op ontvangst, waarna ik meteen mee kon naar de behandelruimte. Deze was schoon en netjes ingericht. De massage was heerlijk. Er werd tussendoor geinformeerd of de massage harder of zachter moest. Het begon lekker intensief om de spieren aan te pakken en eindige heel zacht als ontspanningsmassage. De dames zijn vriendelijk en voelen het masseren goed aan. Echt een aanrader om hier een massage te halen. Ik ga zeker terug
Zeer goede massage
Bedankt voor de fijne massage! Bij binnenkomst werd gevraagd waar ik de meeste focus op wilde hebben en dit werd netjes doorgegeven aan de masseuse. De massage was voor mij goed qua stevigheid en ze vroeg regelmatig of het goed is en paste aan waar nodig. Ze is een lieve, zorgzame vrouw en we hebben nog even Nederlands geoefend (4 jaar in NL), ze kan het al best goed. Nogmaals bedankt 😊
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jin

Behandelingen

Lichaam
Ai
4.7
36 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Wang
4.0
5 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage

Over

Body Improvement
Dr. Max Euwestraat 60
3554EZ Utrecht

Bij massagesalon Body Improvement in de Schaakbuurt in Utrecht ben je aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, hot stone massage, gezondheidsmassage en acupunctuur.

Eigenaar Jinrong is gespecialiseerd in acupunctuur en haar collega's zijn gespecialiseerd in verschillende soorten ontspanningsmassages. Jinrong en team zijn gepassioneerd en nemen de tijd voor de behandelingen. Jouw eventuele klachten en wensen worden besproken zodat de massage op maat kan worden samengesteld. Uitstekende behandelingen zijn het uitgangspunt van deze salon en ze willen niets liever dan dat jij tevreden en ontspannen de salon verlaat.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
10:0021:00

Massagesalons in de buurt