Body-Life Massages Vleuten

Europaweg 50, 3451HG Vleuten
4,8
8 reviews
Europaweg 50, 3451HG Vleuten

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
prima massage meedenkende masseur
john
3 maanden geleden
Nav van een tip ben ik bij jullie terecht gekomen en snel van mijn klachten afgekomen! Ben zeer tevreden en sinds kort zitten jullie ook nog eens vlakbij mij in de buurt waar ik heel blij mee ben. Inmiddels al meerdere mensen met klachten jullie kant op gestuurd en ook die zijn tevreden. De behandelkamer is goed ingericht en een relaxed muziekje op de achtergrond maakt het geheel af.
Bianca van der Schaft, Vleuten
6 maanden geleden
1 een woord gewoon ;de beste;heerlijk dit moet je beleven!
Nicole Dankers
6 maanden geleden
Al langer klant bij Alex en altijd blij en tevreden. Helpt je echt met schouder, rug en nekklachten. Nu ook fijn dat er een lokatie is in Vleuten waar je makkelijk kan parkeren. Prima plek vlakbij e snelweg
Marieke
6 maanden geleden
Wat een geweldige massage heb ik sinds jaren mogen ontvangen,al bij vele masseurs geweest met mijn rugklachten en hoofdpijnklachten maar bij Alex van de Bilt binnen slechts 2x 25 minuten er vanaf geholpen. Geweldig bedankt, ik raad iedereen jou en Body-Life massages aan. Bydeway wat een toplocatie en schitterende ruimte. Meer dan 5 sterren waardig!!!
Sander
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Body-Life Massages Vleuten
Europaweg 50
3451HG Vleuten

Binnen Rob Druppers Running Academy in Vleuten - De Meern is Body-Life Massages Vleuten gevestigd. Je kunt kiezen voor een senior of master masseur en het team van gekwalificeerde masseurs staat hier voor je klaar met een gespecialiseerde massage. Je kunt hier terecht voor meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en er wordt altijd gekeken naar welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door de jarenlange ervaring is het team innovatief en kan er voor jou een massage op maat worden samengesteld. Eigenaar Alex is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivian Reijs en hij wordt ook wel de masseur van de sterren genoemd.

Let op: in de praktijk kan enkel worden gepind.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
11:0020:00
WoWoensdag
06:0021:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
06:0018:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt