Body, Slim & Smile

Kaldebornweg 17, Heerlen
4,3
27 reviews
Kaldebornweg 17, Heerlen

Reviews

4,3
27 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
weeghel
3 dagen geleden
weeghel
één maand geleden
resultaat was meer dan ik ervan verwacht had.
Josian
2 maanden geleden
Lieve, aardige,dame,legt je alles rustig uit, maar ik zie in een 10 keer kuur geen resultaat,daarbij vraag ik mij wel bepaalde dingen af of ze wel weet dat je met body muscle stimulation je spieren er ook mee bewerkt, dus ook opbouwt met als gevolg dat men dan meer spiermassa krijgt, aangezien ze ze zich afvroeg waarom ik niet was afgevallen, en dat ik meer sport dus ook spieropbouw, wat haar verteld is geworden, tevens vraag ik mij af of slimdiet wel zo goed is voor mensen die helemaal geen koolhydraten gebruiken zoals ik,ben of het wel goed is voor mensen in de overgang, aangezien hier ook veel veranderd dan
Cat
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Ik had het me anders voorgesteld, en voor normale werkende mensen is het enigszins te doen als je een goede betaalde baan hebt.qua behandeling moet je echt tot het uiterste gaan en vooral over je pijngrens, niet iedereen wil dit en kan dit aan met als gevolg dat je minder afvalt, voor fibromyalgie is dit een goede methode mits je een hoge pijngrens hebt, ik zou dit niet iedereen willen adviseren ,body stimulation met Stroomstootjens en prikkels. Qua vriendelijkheid en uitleg goed, ambiance niet mijn ding.qua hygiëne een voldoende, kan beter.Een verdere behandeling ga ik niet doen, goed voor uit te proberen, maar te kostbaar voor uiteindelijke resultaat, daar zal meer behandelingen voor nodig zijn, en nog eens 750 euro, dat heb ik er niet voor over.
Cat
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Body, Slim & Smile
Kaldebornweg 17
Heerlen

Body, Slim & Smile in Heerlen is de plek voor mannen en vrouwen die onder persoonlijke begeleiding willen afslanken en gaan voor duurzame huidverbetering. Er zijn verschillende afslankprogramma's die gericht zijn op het aanspreken van je spiervezels. Door middel van golven worden je spiervezels geactiveerd en gestimuleerd om snelle suikers en opgeslagen vet te verbranden. Voor het behalen van een maximaal resultaat breid je je behandeling uit met aan AroshaWrap. AroshaWraps bevatten actieve ingrediënten die huidoneffenheden tegengaan, waardoor je huid weer strak en stevig van gaat aanvoelen. Tevens kun je hier terecht voor het witten van je tanden met smileffect®. Dankzij de soft dental brightening treatment is zacht en veilig voor je gebit en tandglazuur en je zit tijdens de behandeling in een relaxte loungestoel met muziek.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
09:0013:00
Zondag
Gesloten