Reviews

4,8
13 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een fijne sfeer, voelde mij er gelijk thuis. Verder is het erg professioneel en kreeg goede tips mee die mij heel erg hebben geholpen! Ik kom zeker terug!
Bas
14 uur geleden
Christina
2 dagen geleden
Mooi pandje met veel sfeer! Ik ben erg goed geholpen! Ze dacht met mij mee en was heel enthousiast. Ze heeft veel plezier in haar werk, dat merk je! Ik kom zeker terug!
José Boonzaaijer
8 dagen geleden
Anoniem
14 dagen geleden
De eigenaresse was enorm vriendelijk en vroeg duidelijk ( bij de intake) wat ik graag wilde en wat ik e.v. Liever aan m'n gezicht zou willen veranderen. Ook gaf ze een duidelijke reden waarom mijn huid was zoals deze was en wat er aan gedaan kon worden. Al met al super positief !
jessica rijneveld
14 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Boost Schoonheidssalon
Hoogstraat 68
4141BD Leerdam

Bij Boost Schoonheidssalon in Leerdam kun je terecht voor intensieve huidverbetering en optimale ontspanning, met unieke behandeltechnieken. Ze maken hierbij gebruik van een merk dat perfect aansluit bij de behandelingen: IK Skin Perfection. Dit is een natuurlijk, puur en transparant cosmetica merk dat ontwikkeld is door een team van farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten die handelen vanuit het principe dat iedere huid van nature gezond hoort te zijn. IK Skin Perfection is voor ieder huidtype geschikt, ook voor de gevoelige of problematische huid.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten