Rogier Jooszstraat 4C, Leerdam
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
349 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zeer fijne salon, wij komen er altijd (om de 6 weken) met veel plezier. Behandelingen zeer goed, kundige en zeer vriendelijke dames.
Voor de eerste keer een behandeling bij Boost en bij Samira. Ontzettend aardig en deskundig! Mijn onrustige huid is na de behandeling echt enorm opgeknapt dus ik kom zeker terug.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Samira
Brow expert - huidspecialist - schoonheidsspecialist
4.9
55 reviews

Over

Mijn naam is Samira en ik ben gespecialiseerd in wenkbrauw styling. Het mooie aan het vak vind ik om de klant tot rust te kunnen laten komen, resultaten te boeken bij de huid verbeterende behandelingen en vooral dat ze zich op hun gemak voelen. Ik ben werkzaam op de woensdag en de donderdag. Ik hoop jullie snel te zien in de salon.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Samira

Professioneel8
Suzanne
Huidspecialist
5.0
112 reviews

Over

Mijn naam is Suzanne en ben 11 april 2015 begonnen met mijn grote droom, BOOST Schoonheidssalon. Een salon met natuurlijke, innovatieve en huidverbeterende producten. Een plekje creëren waarin iedereen zich thuis voelt, ik mensen kan helpen met huidproblemen en totale ontspanning kan geven.

Behandelingen

Massage
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Suzanne

Professioneel9
Vakkundig8
Anouk
Acne specialist - huidspecialist - schoonheidsspecialist
4.9
15 reviews

Over

Mijn naam is Anouk en in 2019 ben ik bij BOOST gestart. Mijn hobby is hockey en ik ben erg sportief. Ik ben allround specialist met als huidspecialisatie acne. Het mooiste aan ons vak vind ik om veel resultaat te behalen met de huid en dat ik mensen hier erg blij mee kan maken. Mijn passie ligt bij de huidverbetering en ik blijf mij hier dan ook continu in verdiepen.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Boost Schoonheidssalon
Rogier Jooszstraat 4C
Leerdam

Bij Boost Schoonheidssalon in Leerdam kun je terecht voor intensieve huidverbetering en optimale ontspanning, met unieke behandeltechnieken. Ze maken hierbij gebruik van een merk dat perfect aansluit bij de behandelingen: IK Skin Perfection. Dit is een natuurlijk, puur en transparant cosmeticamerk dat ontwikkeld is door een team van farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten die handelen vanuit het principe dat iedere huid van nature gezond hoort te zijn. IK Skin Perfection is voor ieder huidtype geschikt, ook voor de gevoelige of problematische huid.

MaMaandag
10:0015:00
DiDinsdag
12:3021:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt