Boost Schoonheidssalon

4,8
588 reviews
Rogier Jooszstraat 4C, Leerdam
Open Vandaag: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
588 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Boost is een fantastische salon voor huisverbetering. Heel ontspannen en gastvrij, een moment voor verwennerij en even tijd voor jezelf.
Een acne behandeling is altijd dubbel. Want echt lekker voelt het niet als je huid zo onrustig is. Maar hopelijk draagt het bij aan verbetering.
Altijd een fijne sfeer in een mooie, schone salon. Voor huidproblemen krijg ik een hele goede behandeling en daarbij uitleg hoe en waarom. Ook al vaker geweest voor oa wenkbrauwen en ook voor ontspanning. In alle categorieën een fijne ervaring met mooi resultaat!
Heel relaxt en Anouk is ook fijn rustig!
Een heel mooi resultaat al direct na de behandeling. Mijn lijntjes waren minder en huis weer lekker fris
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Anouk
Acne specialist - huidspecialist - schoonheidsspecialist
4.9
118 reviews

Over

Mijn naam is Anouk en in 2019 ben ik bij BOOST gestart. Mijn hobby is hockey en ik ben erg sportief. Ik ben allround specialist met als huidspecialisatie acne. Het mooiste aan ons vak vind ik om veel resultaat te behalen met de huid en dat ik mensen hier erg blij mee kan maken. Mijn passie ligt bij de huidverbetering en ik blijf mij hier dan ook continu in verdiepen.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Anouk

Professioneel20
Deskundig15
Aardig10
Vakkundig10
Suzanne
Huidspecialist - Microneedling
4.9
140 reviews

Over

Mijn naam is Suzanne en ben 11 april 2015 begonnen met mijn grote droom, BOOST Schoonheidssalon. Een salon met natuurlijke, innovatieve en huidverbeterende producten. Een plekje creëren waarin iedereen zich thuis voelt, ik mensen kan helpen met huidproblemen en totale ontspanning kan geven.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Suzanne

Vakkundig14
Professioneel12
Zorgzaam6
Deskundig5

Over

Boost Schoonheidssalon
Rogier Jooszstraat 4C
Leerdam

Bij Boost Schoonheidssalon in Leerdam kun je terecht voor intensieve huidverbetering en optimale ontspanning, met unieke behandeltechnieken. Ze maken hierbij gebruik van een merk dat perfect aansluit bij de behandelingen: IK Skin Perfection. Dit is een natuurlijk, puur en transparant cosmeticamerk dat ontwikkeld is door een team van farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten die handelen vanuit het principe dat iedere huid van nature gezond hoort te zijn. IK Skin Perfection is voor ieder huidtype geschikt, ook voor de gevoelige of problematische huid.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
12:3021:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Boost Schoonheidssalon

Boost Schoonheidssalon is geopend maandag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 18:00, dinsdag van 10:00 tot 17:00 en woensdag van 12:30 tot 21:00. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Boost Schoonheidssalon zijn: Facials / Gezichtsbehandelingen, Wenkbrauwen - threaden en Vrouwen harsen - gezicht
De populairste behandeling, Facials / Gezichtsbehandelingen, heeft een gemiddelde prijs van € 53,66.
Bij Boost Schoonheidssalon kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt