BOOZST

Asterdse Sluis 11, 4823GL Breda
4,7
5 reviews
Asterdse Sluis 11, 4823GL Breda

Reviews

4,7
5 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
rustgevend en ontspannen geen gehaast en er wordt goed gekeken naar wat bij jou past.
Anoniem
9 maanden geleden
Top salon met persoonlijke aandacht. Patricia vraagt waar je behoefte aan hebt en is flexibel in aanpassing van de behandeling om zo tot het beste resultaat te komen. Je wordt helemaal in de watten gelegd. Ik loop iedere keer weer heerlijk ontspannen de deur uit!
Charety
één jaar geleden
Het heeft mij zeker een ontspannende opkikker gegeven! Patricia kijk echt naar hoe ze je het beste kan helpen en ze wilt je ook graag helpen. Daardoor geeft ze je de tijd en rust die je natuurlijk verdiend als je naar een schoonheidsspecialiste gaat! Ik kijk nu al uit naar de volgende afspraak!
Eef
één jaar geleden
Heerlijke ervaring gehad, goed verzorgd. Leuk gesprek.
Hester
één jaar geleden
Bij Boozst heb ik een heerlijke voetbehandeling afgenomen! Met de nadruk op 'heerlijk' want in de prachtige ambiance van deze beauty & wellness kom je volledig tot rust tijdens een momentje voor jezelf. Zeker aan te bevelen; ik kom absoluut terug voor wederom een voetverzorging of voor een van de vele andere mogelijkheden die Boozst biedt!
Murielle
één jaar geleden

Over

BOOZST
Asterdse Sluis 11
4823GL Breda

Kom weer lekker in je vel en breng je lichaam en geest in balans bij BOOZST aan de Asterdse Sluis in Breda. BOOZST is een beauty en wellness concept waar drukte en snelheid niet bestaan. Laat de boel even de boel en geniet van alle aandacht van de schoonheidsspecialiste die gebruik maakt van de producten van het Italiaanse merk Comfort Zone en de behandeling afstemt op jouw huid. Alle behandelingen beginnen met een voetenbad, koffie of smoothie en worden masserend uitgevoerd zodat de werkzame stoffen beter worden opgenomen, afvalstoffen worden verwijderd en jij heerlijk kunt ontspannen..

Maandag
10:0014:30
Dinsdag
10:0014:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0014:30
Vrijdag
10:0014:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt