Ouderkerkerlaan 15, Amstelveen - Onderdeel van BUSY YOU - The Feelgood Company

BUSY YOU - The Feelgood Company Amstelveen heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Beauty Studio Victoria

187 reviews
Amsterdamseweg 75A, 1182GP Amstelveen

Elle Suite

284 reviews
Rembrandtweg 98, Amstelveen

Massage Minds

1295 reviews
Doctor Kuyperlaan 18B, 1181VD Amstelveen

Alle behandelingen

Over

BUSY YOU - The Feelgood Company Amstelveen
Ouderkerkerlaan 15
Amstelveen

Massagestudio BUSY YOU - The Feelgood Company Amstelveen aan de Ouderkerklaan is dé spot in Amstelveen om even tot rust te komen. Boek hier een ontspanningsmassage, deep tissue massage, voetreflexmassage, of een anti-migraine massage.

Eigenaresse Jolanda heeft jaren ervaring en haar salon behoort tot de 10 beste massagesalons van 2018 volgens lezers van het Parool. De specialiteit van Jolanda is het behandelen van stress- en werkgerelateerde klachten, maar ook voor ontspanning zit je hier goed. Jolanda luistert naar jouw wensen en behoeften en past daar de massage op aan. Tijdens de massage worden oosterse en westerse massagetechnieken gecombineerd voor het optimale resultaat.

Goed om te weten: Je vindt de salon wanneer je rechtsom het gebouw loopt naar de achterkant. Je neemt dan de trap naar de eerste verdieping. BUSY YOU - The Feelgood Company heeft daarnaast ook een vestiging aan de Jacob van Lennepstraat in Amsterdam.

MaMaandag
10:3020:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:3018:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:3017:00
ZaZaterdag
12:3020:00
ZoZondag
Gesloten