BUSY YOU - The Feelgood Company Amstelveen

Ouderkerkerlaan 15, Amstelveen. Onderdeel van BUSY YOU - The Feelgood Company.
4,9
20 reviews
Ouderkerkerlaan 15, Amstelveen. Onderdeel van BUSY YOU - The Feelgood Company.

Alle behandelingen

Reviews

4,9
20 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Eerste keer op de nieuwe locatie. Net als altijd een prima behandeling met veel aandacht voor de probleem gebieden.
Toon reactie salon...
Jolanda is een hele fijne relaxte vrouw die voor haar vak staat. Ze ontvangt je met open armen en neemt eerst rustig de tijd om uit te zoeken wat je klachten zijn. Behandeling gaat beginnen met warme olie en een rustig muziekje op de achtergrond (heerlijk) Na een paar minuutjes vraagt ze of de druk niet te hard of te zacht is. Was na 15 min zo relaxt dat ik af en toe in slaap viel. Na de behandeling nog een kort gesprekje. Conclusie Top en een Aanrader!
Toon reactie salon...
Jolanda is een geweldige masseuse, die op basis van mijn persoonlijke wensen en klachten aan de slag is gegaan. Door haar jarenlange ervaring snapt ze het lichaam en helpt ze mij met mijn exacte pijnklachten. Na jarenlang veel fysieke klachten te hebben ervaren, merk ik na enkele massages al een verschil. Kortom: ervaren, attent en meedenkend. Een absolute aanrader!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jolanda
5.0
11 reviews

Behandelingen

Massage

Over

BUSY YOU - The Feelgood Company Amstelveen
Ouderkerkerlaan 15
Amstelveen

Massagestudio BUSY YOU - The Feelgood Company Amstelveen aan de Ouderkerklaan is dé spot in Amstelveen om even tot rust te komen. Boek hier een ontspanningsmassage, deep tissue massage, voetreflexmassage, of een anti-migraine massage.

Eigenaresse Jolanda heeft jaren ervaring en haar salon behoort tot de 10 beste massagesalons van 2018 volgens lezers van het Parool. De specialiteit van Jolanda is het behandelen van stress- en werkgerelateerde klachten, maar ook voor ontspanning zit je hier goed. Jolanda luistert naar jouw wensen en behoeften en past daar de massage op aan. Tijdens de massage worden oosterse en westerse massagetechnieken gecombineerd voor het optimale resultaat.

Goed om te weten: Je vindt de salon wanneer je rechtsom het gebouw loopt naar de achterkant. Je neemt dan de trap naar de eerste verdieping. BUSY YOU - The Feelgood Company heeft daarnaast ook een vestiging aan de Jacob van Lennepstraat in Amsterdam.

MaMaandag
15:3021:30
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:3015:30
ZaZaterdag
12:3021:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt