Reviews

4,0
2 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Last minute via Treatwell de wimperextensions one by one nieuwe set geboekt. Van te voren even op de website gekeken waar de telefoon nummers van beide -zeer vriendelijke- dames op stonden. Even geappt of het goed door was gekomen ed. Ze reageerden beide heel snel en bleek dat de boeking niet via Treatwell was doorgekomen maar ik alsnog meer dan welkom was. De salon ziet er gezellig en schoon uit, er staat een muziekje op en maken een praatje met je, wat goed in balans is met je rust. Ze nemen de tijd voor je en de wimpers zien er heel goed uit. Ik ben heel tevreden en kom zeker terug!
Ciska
4 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Afspraak gemaakt. En daar aangekomen. Sta ik voor een dichte deur. Ik bel vervolgens netjes naar de dame bij wie ik een afspraak zou hebben. Zegt ze dit : ze ligt met hersenschudding thuis en dat mijn afspraak geannuleerd was. Maar ik heb geen melding / telefoon of email gehad over een afspraak annuleren. Heel raar en niet netjes. Wel met hersenschudding thuis en telefoon opnemen??. Maar niet eens een sms of dergelijke doorgeven dat afspraak niet door kan gaan. En ik zomaar voor niks naar toe bent gereden. Waardeloos !!
Anoniem
4 maanden geleden
Toon reactie van salons...

Over

By Gorgeous
Westkanaaldijk 18
3606NL Maarssen

Laat je niet misleiden door de huiselijke sfeer in deze salon. Het team is zeer professioneel en gebruikt de nieuwste technieken om jou te voorzien van een fantastische oogopslag. Ga voor one by one wimperextensions zodat jij ieder moment van de dag mooie volle wimpers hebt en de wereld met een open blik aankijkt. Weg met al die mascara’s in je tassen in huis en maak een einde aan die doorgelopen ogen. Verder kun je hier terecht voor hairextensions, het epileren van je wenkbrauwen met touw en het laten lakken van je nagels met gellak.

Maandag
18:3022:00
Dinsdag
18:3022:00
Woensdag
18:3022:00
Donderdag
18:3022:00
Vrijdag
19:0022:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt