By Jaimy

Schoolstraat 2E, Rijswijk
4,7
57 reviews
Schoolstraat 2E, Rijswijk
Dalurenkorting

Reviews

4,7
57 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Lisa
7 maanden geleden
Dit was mijn eerste keer bij een schoonheidsspecialiste, ik voelde mij direct op mijn gemak bij Jaimy. Ze legt alles rustig uit wat ze gaat doen. Enige wat mij tegenviel was het kippenhok naast Jaimy?? Heerlijk relaxed muziekje maakte het compleet!
9 maanden geleden
Vandaag bij Jaimy een gezichtsbehandeling gehad en wenkbrauwen en wimpers laten verven. Alles helemaal naar wens. Gezichtsbehandeling met massage was heerlijk. Mijn huid voelt heerlijk fris en zacht. Mijn wenkbrauwen zijn van nature zó blond dat je ze niet ziet en die wilde ik zo laten verven dat je ze wel ziet maar niet te donker omdat ik zo licht ben. Jaimy heeft het prima gedaan, de kleur is precies zoals gewenst. Ik zou Jaimy zeker bij anderen aanraden.
Astrid
9 maanden geleden
Anoniem
10 maanden geleden
De behandeling van Jaimy bij BY JAIMY in Rijswijk, vind ik heel persoonlijk. Zij ziet als professional wat mijn huid nodig heeft op dat moment. Ze dringt niets op maar doet een voorstel en vertelt precies wat ze gaat doen. Bij haar voel ik me 'in goede handen' en na afloop kan ik er weer helemaal tegenaan. Dank je!
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

By Jaimy
Schoolstraat 2E
Rijswijk

Een gezonde huid is een mooie huid. By Jaimy aan de Schoolstraat in Rijswijk zoekt met jou naar de juiste huidverzorging. Iedere huid is anders. Daarom krijg je altijd een uitgebreide huidanalyse en beautyplan. Je kunt hier terecht voor diverse huidverbeterende gezichtsbehandelingen zoals anti-rimpelverzorging, microdermabrasie of zuurstofbehandelingen, maar ook voor visagie, gelnagels en korte beautybehandelingen ben je By Jaimy in goede handen. Je huid blijft in topconditie dankzij de huidverbeterende (verzorgings)producten van REVIDERM, Jean d'Arcel (100% biologisch en dierproefvrij), Young Nails en Peggy Sage.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:1518:00
Woensdag
09:1512:00
Donderdag
09:1522:00
Vrijdag
09:1515:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt