By Mi Nails

Johan de Witstraat 89, 9716CC Groningen
5,0
8 reviews
Johan de Witstraat 89, 9716CC Groningen

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

5,0
8 reviews
Ambiance
Hygiëne

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een afspraak met Miranda van By Mi Nails is voor mij een moment van ontspanning en ik ben altijd weer blij met mijn mooie gelakte nagels die met zorg en vlijt worden gemaakt zoals ik ze graag wil (extra kort hahaha). Miranda is een fijne vrouw die vakwerk verricht maar ook een luisterend oor heeft voor alles wat je kwijt wil en waar ik ook heerlijk mee kan lachen. Ik vind het altijd een feestje om naar haar toe te gaan.
Gezellige thuissfeer bij Miranda. Net of je gezellig bij je vriendin een kopje thee drinkt en je nagels laat doen. Miranda heeft een grote collectie gellak in de meest uiteenlopende kleuren. Soms heb ik weer eens een gek idee qua combinatie kleur en glitter en niets is gek voor Miranda. Fijne salon met professionele én gezellig behandeling. Enige nadeel betaald parkeren zone.
Mijn nagels zijn iedere keer weer mooi en verzorgd. Miranda werkt erg nauwkeurig en neemt ruim de tijd voor je. Naast de goede kwaliteit is het ook heel gezellig. Ga altijd weer super tevreden de deur uit!
Altijd gezellig, de nagels zijn altijd perfect en de service is super!
Miranda is een super goede nagelstylist en gastvrouw. Super leuke salon, echt een thuis gevoel! Mijn nagels worden super netjes gezet. Altijd tevreden over mijn nagels en ze heeft zoveel leuke kleuren en gaat mee met de mode kleuren.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Miranda
Nagelstyliste

Over

Hoi. Ik ben Miranda. Ik ben 40 jaar oud en sinds 2005 nagelstylist. Mooie verzorgde nagels vind ik heel belangrijk. Het is je visitekaartje. Voor jezelf of in je functie. Kunstnagels hoeven niet altijd lang en aanwezig te zijn. Maar kan ook zeer natuurlijk gezet worden. Wil jij mooie verzorgde nagels, maak dan snel een afspraak

Behandelingen

Nagels

Portfolio

Over

By Mi Nails
Johan de Witstraat 89
9716CC Groningen

Aan de Johan de Witstraat in Groningen vind je nagelsalon By Mi Nails. Je bent hier aan het juiste adres voor acrylnagels of gellak.

Eigenaresse Miranda werkt vakkundig en heeft meer dan 14 jaar ervaring. Je kunt er dus op rekenen dat je handen en nagels hier goed verzorgd worden. De sfeer in de salon is gezellig en warm zodat jij snel op je gemak bent. In de salon staat professionaliteit centraal. Miranda verzekert jou ervan dat je tevreden en met een mooie set nagels de salon weer verlaat.

Goed om te weten: je kunt alleen contant betalen in de salon.

MaMaandag
09:0010:30
DiDinsdag
08:4512:30
WoWoensdag
08:4512:30
DoDonderdag
08:4512:30
VrVrijdag
08:4512:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt