CACI Nederland Reviews

Van Boetzelaerlaan 312, Den Haag

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

5,0
14 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik vind de caci behandeling de meest natuurlijke en effectieve gezichtsbehandeling die er is. Al na één behandeling ziet de huid er frisser en beter doorbloed uit. Ik heb een kuur ondergaan en houd het nu bij met 1 x in de drie of vier weken een behandeling. Ik ben 66 jaar en wordt vaak tien jaar jonger geschat dan mijn leeftijd. Het is fijn om er goed uit te zien en caci maakt dit mogelijk en ook waar! Indien u van mij nog wat meer zou willen weten, kunt u via Marc contact met mij opnemen.
Ik kom hier al jaren, en ik vind het een hele fijne salon. De twee eigenaren zijn allebei warm, hartelijk en deskundig. Ik krijg daar een CACI behandeling en ik vind het resultaat prachtig. Ik kan echt het verschil zien. Lutien de Vries
Je wordt professioneel en warm ontvangen in een heel relaxte sfeer. De behandeling wordt kundig en met aandacht uitgevoerd. Er wordt heel klantgericht rekening gehouden met je wensen. Het resultaat van de behandelingen is verbluffend. Zelfs al na de eerste keer is er een groot verschil! Ik beveel Caci Nederland van harte aan!
Caci Treatments really work! In addition to that, Reshape salon is very clean and really cosy. The owner, Linda, is top! Nice, professional and also very flexible with the opening time/working hours (good for the full-time workers). I highly recommend.
De CACI behandeling is een hele mooie behandeling, je ziet echt verbetering. Linda en Marc luisteren goed naar je wensen en zijn heel gastvrij. Ik kan deze behandeling echt aanraden