Reviews

4,4
64 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Marnaz neemt altijd de tijd voor je. Ze maakt er altijd iets moois van en is bovendien heel lief en gezellig tijdens de behandeling.
Anne
5 dagen geleden
Hele fijne gezichtsbehandeling en epileerbehandeling gehad. Super lief personeel, heel persoonlijk, hielden rekening met alle wensen. Gezichtsbehabdeling was wel een tikkeltje pijnlijk, maar daarna voelde ik me helemaal herboren. Mijn hele huid straalde weer! Ook mijn wekbrauwen zijn heel mooi gedaan, en dat voor maar €10!
Julia
25 dagen geleden
Rianne
25 dagen geleden
Ik ben erg tevreden! Super aardig en prprofessionel personeel.
Smits
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Korte maar heerlijke behandeling. Zeer aardige en vakkundige dame. Fijn als je huid even een goede opkikker nodig heeft. Ga zeker terug
Inge
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Callistus Beauty Instituut
Vijf Meiplein 98
2321BS Leiden

Beautysalon Callistus is in Leiden gevestigd op het Vijf Meiplein. Hier kunnen mannen en vrouwen terecht voor een nieuwe coupe en diverse schoonheidsbehandelingen. Het team werkt erg secuur en hygiënisch en ontvangt je in een warme, persoonlijke sfeer. Mernas is echt een perfectionist en geeft heerlijke gezichtsbehandelingen, epileert je wenkbrauwen tot in detail en is gespecialiseerd in permanente make-up voor elke huidskleur. De salon is hiervoor goedgekeurd door de GGD. Verder zit je hier ook goed voor een kleurtje door middel van spray tan, een manicure of pedicure. Handig om te weten: de salon is ook aangesloten bij branchevereniging ANBOS.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt