Callistus Beauty Instituut

Vijf Meiplein 98, 2321BS Leiden
4,4
83 reviews
Vijf Meiplein 98, 2321BS Leiden

Reviews

4,4
83 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Rianne
13 dagen geleden
Ik kwam voor het eerst in dit salon en werd heel vriendelijk ontvangen. Heb mijn wenkbrauwen laten epileren en ben zeer tevreden. Ze heeft mijn moeilijke wenkbrauwen een mooie vorm gegeven! Top!
Dilek
13 dagen geleden
Ik had via de site een afspraak gemaakt voor epileren en verven van mijn wenkbrauwen en voor een gezichtsbehandeling. Op de ochtend van mijn afspraak werd ik gebeld dat er geen tijd was voor de gezichtsbehandeling. Alleen mijn wenkbrauwen konden gedaan worden omdat er een stagiere was die alleen stond. Daar bleek inderdaad dat zij alleen was en zij kwam gehaast over. Er werd niet gevraagd hoe ik het wilde en ik ging er maar vanuit dat het professioneel gedaan zou worden. Ik vind de vorm niet erg mooi en de kleur veel te donker.
Marion
16 dagen geleden
Zoals altijd gezellig even een praatje en de behandeling weer top
Marga
19 dagen geleden
Britt
23 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Callistus Beauty Instituut
Vijf Meiplein 98
2321BS Leiden

Beautysalon Callistus is in Leiden gevestigd op het Vijf Meiplein. Hier kunnen mannen en vrouwen terecht voor een nieuwe coupe en diverse schoonheidsbehandelingen. Het team werkt erg secuur en hygiënisch en ontvangt je in een warme, persoonlijke sfeer. Mernas is echt een perfectionist en geeft heerlijke gezichtsbehandelingen, epileert je wenkbrauwen tot in detail en is gespecialiseerd in permanente make-up voor elke huidskleur. De salon is hiervoor goedgekeurd door de GGD. Verder zit je hier ook goed voor een kleurtje door middel van spray tan, een manicure of pedicure. Handig om te weten: de salon is ook aangesloten bij branchevereniging ANBOS. Het team is gespecialiseerd in definitieve ontharing en het behandelen van de acnehuid. Beide behandelingen kunnen worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt