Reviews

4,4
57 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ivonne
12 dagen geleden
Nanny
één maand geleden
Daria
één maand geleden
Ze liep uit ,kan gebeuren. Maar was pas 20 minuten later aan de beurt. Had het gevoel dat ze heel gehaast was niet echt veel aandacht. Na een kwartier stond ik alweer buiten. Nagels waren niet echt recht,en nog steed een beetje eelt
Anoniem
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Ontzettend professioneel en vriendelijk personeel! Ik werd snel geholpen en ik kreeg goed en eerlijk advies en antwoord op al mijn vragen. Mijn wenkbrauwen zijn prachtig geworden en ze zien er heel natuurlijk uit. Deze salon is een aanrader!
Anke
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Callistus Beauty Instituut
Vijf Meiplein 98
2321BS Leiden

Beautysalon Callistus is in Leiden gevestigd op het Vijf Meiplein. Hier kunnen mannen en vrouwen terecht voor een nieuwe coupe en diverse schoonheidsbehandelingen. Het team werkt erg secuur en hygiënisch en ontvangt je in een warme, persoonlijke sfeer. Mernas is echt een perfectionist en geeft heerlijke gezichtsbehandelingen, epileert je wenkbrauwen tot in detail en is gespecialiseerd in permanente make-up voor elke huidskleur. De salon is hiervoor goedgekeurd door de GGD. Verder zit je hier ook goed voor een kleurtje door middel van spray tan, een manicure of pedicure. Handig om te weten: de salon is ook aangesloten bij branchevereniging ANBOS.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt