Carine Lopes Hairstudio

4,9
53 reviews
Edisonstraat 113, Eindhoven, 5621HM
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
53 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Professioneel en fijne kapper
Een geweldige salon! Ik raad deze salon zeker aan. Ik kom sinds 2019 in de salon van Carine en ik ben nooit meer ergens anders geweest. Carine is ontzettend professioneel en heeft onwijs veel kennis. Deze blijft ze vernieuwen door vele cursussen te volgen. Verder kijkt Carine echt naar je haar en de gezondheid van je haar en is ze eerlijk. Ze houdt écht van haar werk en zorgt voor je haar alsof het haar eigen haar is. Kortom een super salon en ik vertrouw Carine met mijn ogen dicht!
Carine is altijd vriendelijk, heeft veel ervaring en kan altijd goed adviseren
Carine did awesome job with my hair and keratine treatment. My hair is again very shiny and beautiful. Carine is very professional and knowledgeable, giving me tips how to take care of my hair so keratine will last longer. I would come back.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Carine
Kaaper
4.9
31 reviews

Over

Carine Lopes, Braziliaans, 39 jaar Gepassioneerd door haar voor iets meer dan 15 jaar, en hier in het land van Tulpen slaagde ik erin om mijn passie om te zetten in professionele voldoening, met veel toewijding, professionaliteit en liefde Ik heb het genoegen om levens te veranderen met de realisatie van mijn werk. Carine Lopes, Brasileira, 39 anos Apaixonada por cabelos um pouco mais de 15 anos, e aqui no país das Tulípas consegui transformar a minha paixão em realização profissional, com muita dedicação, profissionalismo e amor tenho o prazer de mudar vidas com a realização do meu trabalho.

Behandelingen

Haar
Nagels

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Carine

Ervaren6
Professioneel5

Over

Carine Lopes Hairstudio
Edisonstraat 113
5621HM Eindhoven

Kapsalon Carine Lopes Hairstudio vind je in Eindhoven. De salon biedt verschillende knip- en kleurbehandelingen aan en is daarbij gespecialiseerd in balayage en keratinebehandelingen. Als je je even op en top vrouw wilt voelen, zit je bij Carine aan het juiste adres; ze doet niets liever dan jou het kapsel te geven waar je van droomt en luistert hierbij goed naar je wensen. Al haar kennis en training zal ervoor zorgen dat jij tevreden de salon verlaat met een kapsel dat helemaal in stijl is.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt