Carlton Beach

3,8
12 reviews
Gevers Deynootweg 201, Den Haag, 2586HZ
Vandaag open: 08:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

3,8
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wij hadden een duo massage geboekt, altijd fijn om met je partner samen te kunnen ontspannen. Meneer en mevrouw hebben de massage heerlijk gedaan erg rustgevend en ontspannend. enige minpuntje zijn de omgevingsgeluiden.. de gym die ernaast ligt hoor je erg als ze met gewichten gooien en piepende deuren zijn een nadeel. maar de massage zelf was geweldig!
It is full body massage, only did my legs (not front) and my back. No feet, neck or anything else. Also, the person had very hard hands and it was not relaxing at all.
Heerlijke massage en zeer ontspannend. Gezellige sfeer. Stijve nek en rug losgemaakt.
Dit not perfect, because the water in the swimming pool was " colder than usual" to me it made the difference and also if my daughter would have come with me, she could not go in to the swimming pool because of her condition. When before it was perfect temperature. But apart from the watertemperature it was very relaxing. Massages were perfect.
Toon meer reviews...

Over

Carlton Beach
Gevers Deynootweg 201
2586HZ Den Haag

Carlton Beach is een pareltje vlakbij de pier van Scheveningen in Den Haag. Hier heeft het team het genot om je te voorzien van een volledige lichaamsmassage of een hot stone massage. Carlton Beach staat voor uitwaaien, onthaasten en hospitality en voor het uitzicht hoef je het ook niet te laten. De massagesalon vind je namelijk aan de voet van de duinen in het gelijknamige luxueuze hotel. Als je wilt, kun je voor of na zonsondergang aan het strand nog genieten van je behandeling, want de salon is van vroeg tot laat geopend. Combineer een massage met die verfrissende zeebries en doe je voetjes in het zand en je hebt de ultieme cocktail voor een ontspannen dagje te pakken.

Handig om te weten: openbaar parkeren is mogelijk bij parking 'Zwarte Pad' of 'Scheveningen Bad'.

MaMaandag
08:0022:30
DiDinsdag
08:0022:30
WoWoensdag
08:0022:30
DoDonderdag
08:0022:30
VrVrijdag
08:0022:30
ZaZaterdag
08:0020:00
ZoZondag
08:0018:00

Massagesalons in de buurt