Reviews

4,7
59 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anna
17 dagen geleden
Gezichtsbehandeling van 1 uur 15 minuten genomen. Heerlijk verwend met reiniging, epileren en masker. Tijdens het intrekken van het masker fantastisch ontspannende massage van schouders, nek en hoofd. Viel bijna in slaap, heerlijk!
Mandy
20 dagen geleden
Leonie is top! lieve simpele s
marie
21 dagen geleden
Supertof om een heerlijke behandeling cadeau te geven!
Kiki
2 maanden geleden
De salon heeft een leuke sfeer en Carry is ook heel lief en luistert goed naar je wensen. Tijdens het verfen werd nog gecheckt of ik het donker genoeg vond toen ik zei dat het iets donkerder mocht vefde ze het nog een keer, iets wat niet veel salons doen. Ik kom zeker nog een keer terug!
Margot
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Carry Smit Beautysalon
Barrevoetestraat 16a
2011WP Haarlem

Carry Smit Beautysalon is een kleine en gezellige schoonheidssalon in het centrum van Haarlem. De eigenaresse is sportlerares van oorsprong. Door haar sportachtergrond is zij altijd al bezig geweest met het verzorgen van het lichaam en daar hoort ook een gezonde huid bij. Niet alleen inspanning maar ook ontspanning en het verzorgen van je huid dragen namelijk bij aan die frisse uitstraling. Door het volgen van cursussen leerde Leontien moderne technieken en kan zij behandelingen aanbieden waarbij het accent op huidverbetering ligt.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
10:0013:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt