Chareau

Tesselschadestraat 1F, 1054ET Amsterdam
4,5
553 reviews
Tesselschadestraat 1F, 1054ET Amsterdam
Dalurenkorting

Reviews

4,5
553 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Vera
één dag geleden
Very efficient, which is exactly what I want with a Brazilian. Nice staff and facility. Only downside was that I couldn’t pay with card, make sure you take cash.
Rebecca
3 dagen geleden
Toon reactie salon...
 De dame die me hielp kwam onvriendelijk en ongeïnteresseerd over en leek niet haar best te doen je op je gemak te stellen, integendeel. Ook werd direct na de behandeling de deur naar de wachtkamer -waar mensen zaten- open gedaan terwijl je door de positie van het ligbed met je benen richting de wachtkamer ligt, zonder ondergoed aan in dit geval. Zoiets kan niet. Daarnaast was het de meest pijnlijke harsbehandeling die ik ooit heb gehad en ik maak al zeven jaar gebruik van deze ontharingsmethode. Dit had vooral te maken met de hardhandige manier waarop ze omging met het gebied dat onthaard diende te worden, een regio waarvan je zou hopen dat er voorzichtig mee om wordt gegaan omdat het nu eenmaal gevoelig is. Na de behandeling ontstonden bloeduitstortingen, iets wat ik eveneens nog nooit eerder heb meegemaakt na een harsbeurt. Tot slot was het merendeel van de haartjes afgebroken en niet uitgetrokken waardoor de haren twee dagen na het waxen alweer terugkwamen. Al met al zou ik hier niet terugkomen en anderen afraden erheen te gaan.
Cecile
4 dagen geleden
Lekkere scrub
Anoniem
5 dagen geleden
I am a happy customer.
Simona
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Chareau
Tesselschadestraat 1F
1054ET Amsterdam

Schoonheidssalon Chareau is gevestigd in het pand van Cosmo Hairstyling aan de Tesselschadestraat in Amsterdam. Ze bieden een keur aan verzorgende behandelingen voor de huid. Van reinigende gezichtstreatments en massages tot waxing en microdermabrasie. Ze werken met de producten van Jean d' Arcel (100% biologisch en dierproefvrij), Reviderm en Cellucur cosmeceuticals. Boek ook gelijk je kappersafspraak of nagelbehandeling aangezien hier alles onder één dak zit. Wel zo makkelijk.

Maandag
13:0019:00
Dinsdag
10:0017:45
Woensdag
13:0020:45
Donderdag
10:0020:45
Vrijdag
10:0017:45
Zaterdag
10:0017:45
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2016

Schoonheidssalons in de buurt