Go NKD

Kinkerstraat 62 a, Amsterdam
4,6
3907 reviews
Kinkerstraat 62 a, Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,6
3907 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik kom hier al best een tijd en ben altijd heel erg tevreden zeker over de meisjes die mijn wenkbrauwen verven. Alleen de laatste keer was het meisje achter de klasse, eigenaar of manager totaal verkeerd bezig. Ik had de boeking niet goed ingepland en als ik weer wilde boeken moest ik eerst bellen en niet via Treatwell boeken. Heel bijzonder en vooral de manier waarop ze het zei. Ik ga er nu nooit meer naar toe.
Toon reactie salon...
Good as usual.
Een onwijs fijne en professionele salon. Ondertussen ben ik hier vaste klant geworden. Ik loop altijd zeer tevreden de salon uit!
Friendly staff and very clean and tidy place.
Toon meer reviews...

Over

Go NKD
Kinkerstraat 62 a
Amsterdam

Voor een Brazilian, gladde benen, nagels, express facials en threading treatments ben je welkom bij ontharings- en schoonheidssalon Go NKD aan de Kinkerstraat in Amsterdam.

In vergelijking met andere waxbars, neemt het team van specialisten bij Go NKD in deze beauty loft ruimer de tijd per behandeling. Zo passen zij het tempo aan jou aan en niet andersom. Dat scheelt veel in het ongemak en vooral in het resultaat. Voor studenten is er een speciaal Brazilian studententarief. Kom je als je niet meer studeert binnen een maand weer? Dan bieden ze een voordelige Brazilian maintenance-behandeling aan. Go NKD behandelt alleen vrouwen en ook als je zwanger bent kun je hier gewoon tot voor je bevalling gewaxt worden. “Bye Bye Hair”.

MaMaandag
11:0020:00
DiDinsdag
11:0020:00
WoWoensdag
11:0020:00
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017Top Rated 2016

Ontharingssalons in de buurt