Go NKD

Kinkerstraat 62 a, Amsterdam
4,6
2563 reviews
Kinkerstraat 62 a, Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,6
2563 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Was de eerste keer. Deed erg veel pijn. Het had een rustiger tempo mogen hebben. Nu kwam de ene wax strip na de andere. Ook werd er steeds tegen me gepraat en vragen gesteld waardoor ik niet goed kon doorademen. Er was niet echt contact. Leek gehaast of achteloos. Wel vriendelijk maar met weinig aandacht. Wel goed dat de behandelaar zelf voorstelde om alleen bikini te doen niet helemaal. Dat was inderdaad te veel geweest.
Anoniem
6 uur geleden
A very professional place that did a very satisfying job.
Nadja
8 uur geleden
Perfecte shape, mooi gekleurd en fijne salon.
Ca
9 uur geleden
Niet geweldig gedaan, nog veel stoppels en haren niet nauwkeurig verwijderd. Nu nog rood.
Anoniem
12 uur geleden
De salon gebruikt mooie producten en heeft een fijne ambiance. Echter lijken ze het te druk te hebben want het is vrij rumoerig en de specialiste kan haar werk niet rustig doen. Het kostte grote moeite te ontspannen. Daarnaast heb ik veel te veel geld betaald voor een “extra”: 15 euro voor het opsmeren van een peeling. Denk niet dat ik snel terugkom.
Anoniem
16 uur geleden
Toon meer reviews...

Over

Go NKD
Kinkerstraat 62 a
Amsterdam

Voor je Brazilian, gladde benen, nagels en threading treatments ben je welkom in de beauty loft op de Kinkerstraat. In vergelijking met andere waxbars, neemt het team van specialisten bij Go NKD ruimer de tijd per behandeling. Zo passen zij het tempo aan jou aan en niet andersom. Dat scheelt veel in het ongemak en vooral in het resultaat. Voor studenten is er een speciaal Brazilian studententarief. Kom je als je niet meer studeert, binnen een maand weer? Dan bieden ze een voordelige Brazilian Maintenance-behandeling. Go NKD behandelt alleen vrouwen en ook als je zwanger bent, kun je hier gewoon tot voor je bevalling gewaxt worden. “Bye Bye Hair”.

MaMaandag
11:0020:00
DiDinsdag
11:0020:00
WoWoensdag
11:0020:00
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017Top Rated 2016

Ontharingssalons in de buurt