Reviews

4,4
85 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Voor het eerst wimperlifting+verven laten doen en top ervaring gehad! De salon bij haar aan huis heeft een fijne sfeer waar je je direct op je gemak voelt. En dat blijft ook zo tijdens de behandeling; Char is professioneel, zorgvuldig en relaxt. En toen ik het eindresultaat zag geloofde ik bijna niet dat het echt alleen mijn eigen wimpers waren.
Linda Prast
7 dagen geleden
Zeer goede kwaliteit! Ik kom voor veel bij charlene ! Waxen, nagels, wimpers ze doet het allemaal super netjes. Ik mag volgende week weer !
11 dagen geleden
Fijne salon, goede service en altijd gezellig. Gelukkig bleef heel goed zitten. Ik kom er altijd graag.
11 dagen geleden
Charlene is een super leuke vrouw en doet haar werk super! Ik raad iedereen aan om eens langs te gaan voor behandelingen die zij aanbiedt. Ze werkt snel en is gezellig en ik ga altijd tevreden de deur uit. Dit kan ik van geen ander zeggen dan bij Charly's Beauty & Nails.
Anouk Korsse
11 dagen geleden
Charlene doet haar werk zeer proffessioneel, en levert goede kwaliteit. Ze doet precies wat ik wil!! En dat vind ik erg belangrijk.
11 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Charly's Beauty & Nails
Koningin Emmakade 5
2518RJ Den Haag

In het centrum van Den Haag zit Charly's Beauty & Nails. Een gezellige, knusse salon waar je terecht kunt voor onder andere wimperextensions, ontharen, acrylnagels en gellak. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer geniet je van de diverse behandelingen. Charly's Beauty & Nails is for women only, zeven dagen in de week open en gemakkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Parkeren is tot zes uur zelfs gratis. Charly's is Nail Quality Gecertificeerd; hét keurmerk voor nagelstylisten.

Let op: kom je met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij halte Elandstraat. In de salon kan niet worden gepind.

Maandag
18:3021:00
Dinsdag
18:3021:00
Woensdag
18:3021:00
Donderdag
18:3021:00
Vrijdag
18:3021:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt