Chill Amsterdam

Hogeweg 29, 1098BW Amsterdam
4,9
45 reviews
Hogeweg 29, 1098BW Amsterdam

Reviews

4,9
45 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Penny heeft me helemaal in de watten gelegd en gezorgd dat ik de ruimte zeer ontspannen weer verliet. Ze behandelt vanuit een passie, en dat is zeker te voelen! Haar vragen voor de massage zorgden ervoor dat de behandeling afgestemd op mij werd. Aanrader!
Floor K
2 dagen geleden
Toon reactie salon...
Na 3 weken zorgen voor anderen kon ik gelukkig nog die zelfde avond weer bij Penny terecht. Met gezonde tegenzin schrijf ik deze review, want je raakt "verslaafd" en eigenijk houd ik Penny dus liever voor mijzelf😁😉 Ingeborg
Ingeborg
8 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ik heb ontzettend genoten van de ontspannings-massage. Penny is zeer bekwaam en ze gebruikte intuitief overal precies de juiste druk - terwijl ik niet eens vantevoren aan had gegeven waar de knopen of gevoelige plekjes zaten op mijn rug/nek. Ze werkt vanuit een heerlijke rustige energie en legt haar hele hart in dit werk - dat voel je! Ik was vrolijk en diep ontspannen na afloop en sliep de nacht erna als een roos. Wat een fantastische re-set. Chill indeed!! ;) Ik kom graag weer ! :)
Wieteke
16 dagen geleden
Toon reactie salon...
Was made to feel so welcome and comfortable. Appreciated the time taken to explain the routine so I knew exactly what to expect. Left feeling so relaxed and my back pain was much improved. Will definitely be booking again, thank you!
lara lines
één maand geleden
Toon reactie salon...
heerlijk ontspannen!
Anoniem
één maand geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Chill Amsterdam
Hogeweg 29
1098BW Amsterdam

Aan de Hogeweg in het fijne Watergraafsmeer in Amsterdam-Oost vind je massagestudio Chill Amsterdam. Hier kun je terecht voor een massage op maat met zowel westerse als oosterse massagetechnieken. Bij binnenkomst word je gelijk verwelkomd met een lekkere kop thee en begin je met een kruiden-voetenbad. Uiteraard is er na de massage ook een ontspanmoment met een kopje thee of koffie. Eigenaresse Penny is naast ontspanningscoach ook een professionele massagetherapeute die kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop heeft staan, dus kom bij haar langs voor een fijne massage in een mooie en hygiënische studio. Chill Amsterdam stond als massagetip in het magazine "Ouders van nu, zwangerschapseditie 2016".

Let op: de salon behandelt enkel vrouwen.

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
12:0020:00
Zondag
12:0020:00

Massagesalons in de buurt