Chill Amsterdam

Hogeweg 29, 1098BW Amsterdam
4,8
29 reviews
Hogeweg 29, 1098BW Amsterdam

Reviews

4,8
29 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben bij Chill Massage geweest voor de signature massage. Bij aankomst werd ik verwelkomd met een kopje thee en een heerlijk voetenbadje. Maseusse Penny zorgt voor een ontspannen sfeer en bespreekt alle wensen. De massage was stevig en ontspannend. De 'natural high' is geen fabeltje en precies wat ik nodig had! Deze salon is een aanrader en de signature massage, voor herhaling vatbaar.
Eleonoor
3 uur geleden
The location is peaceful and lovely, and the treatment was wonderful. Felt very pampered and well taken care of.
Sudashni
één dag geleden
Mijn dochter is 5 jaar oud en kreeg een heerlijke ontspannende kindermassage van Penny. Ze vond het zelfs zo lekker dat ze tijdens de massage in slaap was gevallen. Een echte aanrader en wij komen snel weer terug!
Mijn dochter
2 dagen geleden
Erg genoten en ontspannen. Fijne sfeer.
Loes
3 dagen geleden
Mijn 2e bezoek aan Chill en nu een signature massage. Deze massage had ik echt nodig. Mijn schouders zaten goed vast en dankzij de magische handen van Penny heeft ze alles los gemasseerd. Ik kan niet wachten op de volgende afspraak om weer geheel ontspannen Chill te verlaten. Penny heeft met recht haar ‘signature’ gezet met deze massage.
Inez
3 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Chill Amsterdam
Hogeweg 29
1098BW Amsterdam

Aan de Hogeweg in het fijne Watergraafsmeer in Amsterdam-Oost vind je massagestudio Chill Amsterdam. Hier kun je terecht voor een massage op maat met zowel westerse als oosterse massagetechnieken. Bij binnenkomst word je gelijk verwelkomd met een lekkere kop thee en begin je met een kruiden-voetenbad. Uiteraard is er na de massage ook een ontspanmoment met een kopje thee of koffie. Eigenaresse Penny is naast ontspanningscoach ook een professionele massagetherapeute die kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop heeft staan, dus kom bij haar langs voor een fijne massage in een mooie en hygiënische studio. Chill Amsterdam stond als massagetip in het magazine "Ouders van nu, zwangerschapseditie 2016".

Let op: de salon behandelt enkel vrouwen.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0021:00
Zondag
09:0021:00

Massagesalons in de buurt