Chill Amsterdam

Hogeweg 29, 1098BW Amsterdam
4,9
65 reviews
Hogeweg 29, 1098BW Amsterdam

Reviews

4,9
65 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Super fijne zwangerschapsmassage gehad. Prettig dat het op korte termijn kon én op zondag. Hele fijne, persoonlijke ontvangst waarbij echt even tijd voor de intake werd genomen. Daardoor ben je al ontspannen als de massage begint. De afgelopen dagen sinds de behandeling echt beduidend minder last van mijn rug gehad.
Anoniem
15 uur geleden
Heerlijke massage, ontspannen setting, aangepast op persoonlijke behoefte! Ik kom zeker terug!
Jennifer Heijtel
één dag geleden
Super ontspannen massage! De rest van de avond was ik nog helemaal zen. Fijne begeleiding en uitleg. Ook een top locatie!
Naomi
3 dagen geleden
Toon reactie salon...
Heerlijke ontspanningsmassage in een fijne ambiance. Voelde me na afloop helemaal ontspannen en sliep als een roos. Ik kom zeker terug! Dankjewel Penny!
Anoniem
3 dagen geleden
Toon reactie salon...
Fijn!
Anoniem
3 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Chill Amsterdam
Hogeweg 29
1098BW Amsterdam

Aan de Hogeweg in het fijne Watergraafsmeer in Amsterdam-Oost vind je massagestudio Chill Amsterdam. Hier kun je terecht voor een massage op maat met zowel westerse als oosterse massagetechnieken. Bij binnenkomst word je gelijk verwelkomd met een lekkere kop thee en begin je met een kruiden-voetenbad. Uiteraard is er na de massage ook een ontspanmoment met een kopje thee of koffie. Eigenaresse Penny is naast ontspanningscoach ook een professionele massagetherapeute die kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop heeft staan, dus kom bij haar langs voor een fijne massage in een mooie en hygiënische studio. Chill Amsterdam stond als massagetip in het magazine "Ouders van nu, zwangerschapseditie 2016".

Let op: de salon behandelt enkel vrouwen.

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
12:0020:00
Zondag
12:0020:00

Massagesalons in de buurt