Chill Amsterdam

Hogeweg 29, 1098BW Amsterdam
4,9
103 reviews
Hogeweg 29, 1098BW Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
103 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Aimée
3 dagen geleden
Penny took the time for her customers. The atmosphere was relaxing. She tailored the treatment and combined different techniques to meet the need of her customers.
Ivy
3 dagen geleden
Dit was mijn 2e bezoek bij Chill Amsterdam. Ik werd ontvangen met een kopje thee en een voetenbad waarna we bespraken wat mijn behoeftes waren. Na overleg niet de onspanning maar de Recovery massage gehad. Dat was top! De knopen uit mijn rug en nek zijn heerlijk weggemaseerd met olie en hotstones. Penny weet goed aan te voelen wat ik nodig had en vroeg geregeld wat ik fijn vond. Ze nam na de massage nog extra de tijd om mijn hoofd/neus te masseren om de druk daar ook weg te halen. Ik ben nu heerlijk ontspannen en voel me een stuk losser. Dankje Penny!
Richelle
4 dagen geleden
Toon reactie salon...
Tamara
4 dagen geleden
Wauw dit was een ontzennend fijn massage. Definitely coming again. The whole experience was very relaxing from the foot bath at the start to the end. I felt so cared for, listened to and that made the whole experience so comfortable and relaxing.
Lucy
5 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Chill Amsterdam
Hogeweg 29
1098BW Amsterdam

Aan de Hogeweg in het fijne Watergraafsmeer in Amsterdam-Oost vind je massagestudio Chill Amsterdam. Hier kun je terecht voor een massage op maat met zowel westerse als oosterse massagetechnieken. Bij binnenkomst word je gelijk verwelkomd met een lekkere kop thee en begin je met een kruiden-voetenbad. Uiteraard is er na de massage ook een ontspanmoment met een kopje thee of koffie. Eigenaresse Penny is naast ontspanningscoach ook een professionele massagetherapeute die kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop heeft staan, dus kom bij haar langs voor een fijne massage in een mooie en hygiënische studio. Chill Amsterdam stond als massagetip in het magazine "Ouders van nu, zwangerschapseditie 2016".

Let op: de salon behandelt enkel vrouwen.

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
12:0020:00
Zondag
12:0020:00

Massagesalons in de buurt