Chill Amsterdam

Hogeweg 29, 1098BW Amsterdam
4,9
113 reviews
Hogeweg 29, 1098BW Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
113 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Hele fijne sfeer, met oog voor kleine details zoals een kopje kruidenthee en make-up reinigingsdoekjes. De massage is zo veel mogelijk op maat waarbij rekening wordt gehouden met persoonlijke voorkeur en eventuele klachten. Ik kom zeker nog eens terug!
Marieke
2 dagen geleden
Chill Amsterdam is een van die (zeldzame) plekken waarvan je al bij binnenkomst weet dat je er terug zal komen. Ik heb ontzettend veel gehad aan de massage van Chill Amsterdam. Ik kwam binnen met specifieke nek, schouder en rug klachten (RSI achtig) en kreeg een holistische massage die niet alleen de probleem gebieden, maar ook andere lichaamsdelen behandelde. Het was niet alleen heel ontspannend, maar ik heb er fysiek en emotioneel ook echt iets aan gehad. Kortom, ik raad deze massage van harte aan!
Natalja
10 dagen geleden
Toon reactie salon...
Vriendelijke ontvangst door Penny, stelt je gelijk op je gemaild. Sport massage was zeer krachtig en heeft absoluut geholpen. Aanrader!
Eline
17 dagen geleden
Toon reactie salon...
Gewelgig massage. Ik Kim weer terug. Mijn rugpijn is nu veel beter.
Isabelle
18 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ik was er afgelopen vrijdag. De beste massage ever! Werd eerst gevraagd waar ik last van had en wat ik zou willen. Ze heeft goed geluisterd en de massage afgestemd op mijn pijn klachten. Ik kom zeker terug ♥️
Danielle
één maand geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Chill Amsterdam
Hogeweg 29
1098BW Amsterdam

Aan de Hogeweg in het fijne Watergraafsmeer in Amsterdam-Oost vind je massagestudio Chill Amsterdam. Hier kun je terecht voor een massage op maat met zowel westerse als oosterse massagetechnieken. Bij binnenkomst word je gelijk verwelkomd met een lekkere kop thee en begin je met een kruiden-voetenbad. Uiteraard is er na de massage ook een ontspanmoment met een kopje thee of koffie. Eigenaresse Penny is naast ontspanningscoach ook een professionele massagetherapeute die kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop heeft staan, dus kom bij haar langs voor een fijne massage in een mooie en hygiënische studio. Chill Amsterdam stond als massagetip in het magazine "Ouders van nu, zwangerschapseditie 2016".

Beschikbaarheid:
Chill & Go Massage - Dinsdag en Donderdag
Overige Massages - Vrijdag, Zaterdag en Zondag


Let op: de salon behandelt enkel vrouwen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
12:0018:00
Zondag
12:0018:00
Salonawards
Top Rated 2018

Massagesalons in de buurt