Chinese Tai Chi & Massage Drenthe

Arve 32, 7824RL Emmen
5,0
3 reviews
Arve 32, 7824RL Emmen
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
3 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb afgelopen vrijdag een Chinese massage gehad. Deze 90 minuten durende massage gaf me nadien heel erg veel energie. Het voelde een stuk helderder in mijn hoofd en mijn rug voelde minder stram/strak en gespannen aan. Doordat ik vele jaren hard getraind heb is er een ophoping van Triggerpoints ontstaan in de rug. De behandeling die uitgevoerd werd richt zich met name op de Meridianen in het menselijk lichaam. De therapeut heeft heel veel kennis en wil de kennis ook wel delen met je. Gemoedelijke en ontspannen sfeer. Na de massage een vers gezet kopje gemberthee gehad. Dit gaf het lichaam een powerboost. Ik raad deze therapeut aan bij iedereen. Een auto heeft ieder jaar een APK nodig....Dus ik denk dat het handig is om dit ook met het lichaam te doen maar dan eens per 2 maanden. Goed zorgen voor lichaam en geest i.c.m. Tai Chi gaan we een gezonde toekomst tegemoet...Groeten Jan Keizer. www.spartanpt.nl
Jan Keizer
14 dagen geleden
Vriendelijk & professioneel
Angela
24 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ik had jarenlang veel last van voetpijn dat ervoor zorgde dat ik bijna niet meer kon lopen. Na 3 behandelingen was de pijn afgenomen en kon ik weer normaal lopen. Ik ben erg tevreden met de behandeling en het personeel.
Lisa
4 maanden geleden
Toon reactie salon...

Over

Chinese Tai Chi & Massage Drenthe
Arve 32
7824RL Emmen

Heb je last van pijnlijke knieën, handen of schouders? Of is het vooral hoofdpijn? Ga dan langs bij Chinese Tai Chi & Massage Drenthe in Emmen. Masseur Shi Shen is gespecialiseerd in Tui Na. Dit wordt ook wel Chinese drukpuntmassage genoemd. Met een Chinese massage kun je gericht lichamelijke problemen verhelpen. Denk aan koude voeten of oorsuizen. Heb je geen specifieke klachten? Kies dan bijvoorbeeld voor een ontspannende lichaamsmassage. Dat verdien je!

Let op: je kunt alleen met contant geld betalen.

MaMaandag
13:0017:30
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt