Chinese Voetreflexpraktijk Martha Meibergen

Venestraat 12, 4931BP Geertruidenberg
5,0
5 reviews
Venestraat 12, 4931BP Geertruidenberg

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het maakt niet uit om welke reden ik kom. Alle keren dat ik ben geweest voelde voor mij als een goede reset. Op een vertrouwde en professionele werkwijze brengt zij mij terug in de kracht die bij mij past. Ik krijg altijd een boost van energie en vertrouwen na een Voetreflex massage bij Martha
Maria
één jaar geleden
Martha is een zeer professionele en hartelijke vrouw die een heerlijke aandacht geeft aan je voeten, maar daarbij ook oprecht geïnteresseerd is in je algehele welzijn. Ze heeft veel wijsheid in zich die je gratis bij een behandeling krijgt indien je dat op prijs stelt uiteraard. Elk bezoek vind ik weer een mooie ervaring en geeft mij zowel totale ontspanning als energie en inzichten. Ik raad haar aan iedereen aan!
Bea
één jaar geleden
De behandeling die Martha mij heeft gegeven, heeft mij ontzettend goed gedaan. Ik was eerlijk gezegd wat sceptisch. Ik had veel pijn aan mijn voeten, ik werd 's nachts wakker van de pijn. Mijn favoriete sporten hardlopen en wandelen kon ik niet meer beoefenen. Door haar behandeling ben ik helemaal opgeknapt. Ik kan weer hardlopen en wandelen. Dit had ik voor de behandeling niet voor mogelijk gehouden. Naast het feit dat Martha mij erg goed heeft behandeld en mij steeds heel goed informeerde over de diverse toepassingen , wil ik ook nog vermelden dat Martha een erg prettig persoon is. Ik kan je een behandeling van haar zeer zeker aanbevelen.
Corrie van der Ven
één jaar geleden
Warme vrouw met veel kennis en ervaring in haar eigen vakgebied. Vanuit een holistisch perspectief verwijs ik mijn eigen klanten, die bij mij komen vanwege psychologische klachten, soms ook naar Martha. Denk aan klachten bij stress en burn-out, of angst. Een lichaam in balans in van groot belang voor je gevoel van welzijn.
Carla
één jaar geleden
Martha is heel professioneel. De massage heeft goed geholpen met het verlichten van mijn klachten. Ze geeft goede uitleg over wat ze doet. Ik ben onder de indruk van haar kennis en vond de behandeling prettig ondanks dat er wat gevoelige punten tussen zaten.
Corine
één jaar geleden

Over

Chinese Voetreflexpraktijk Martha Meibergen
Venestraat 12
4931BP Geertruidenberg

Bij Chinese Voetreflexpraktijk Martha Meibergen kun je terecht voor een goede voetreflexbehandeling. Je voeten staan in contact met elk lichaamsdeel en door het masseren van bepaalde drukpunten zorgt deze behandeling voor algehele ontspanning. Daarnaast kan het helpen bij het verlichten van klachten, bijvoorbeeld gedurende een zwangerschap. Martha zorgt er dan ook hoogstpersoonlijk voor dat de behandeling volledig aangepast wordt aan jouw behoeftes. Handig om te weten: je kunt voor de deur gratis parkeren.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt