Reviews

4,8
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben hier nu een aantal keer geweest en elke keer wordt er echt tijd voor je genomen. Als je een vage omschrijving geeft van wat je wilt (zoals ik deed..) dan nog ziet het er precies zo uit zoals je voor ogen hebt. Daarnaast als je een plaatje laat zien van een kapsel dan wordt het ook precies zo geknipt!
Luke
5 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Rodney heeft mij heel blij gemaakt met mijn frisse kapsel. Hij is prettig in de omgang en denkt goed met je mee :) Ik zou het iedereen aanbevelen.
Jasper
17 dagen geleden
Toon reactie van salons...
I love the haircut!
Ilaria
één maand geleden
Eliza
2 maanden geleden
Normaal gesproken vind ik het niet zo prettig om mijn haar te laten wassen bij de kapper, maar bij Chiq le Frique kon ik er wel van genieten! Het is hier erg gezellig en je krijgt veel persoonlijke aandacht. Ik had alleen de puntjes laten knippen, maar toch zag het er een heel stuk beter uit. Veel complimentjes gehad van mensen die het dus toch opviel! Zeker een aanrader!
Anne Westerweele
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Chiq le Frique
Jonker Fransstraat 134
3031AZ Rotterdam

Bij de luxe kapsalon Chiq le Frique in Rubroek kunnen mannen en vrouwen met alle haartypes terecht voor een nieuwe look. Zodra je de salon binnenstapt, voel je je direct op je gemak en kun je heerlijk genieten van een goede knipbeurt. Weet je zelf niet precies voor welke coupe je moet gaan, dan kun je dit met een gerust hart aan het professionele team overlaten. Zij doen hun inspiratie op bij musea, catwalks en op straat en voorzien jou graag van een passend kapsel.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3018:00
Vrijdag
09:3020:00
Zaterdag
09:3018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt