Chora's Haircare

Achter de Arnhemse Poortwal 45, 3811LX Amersfoort
4,3
3 reviews
Achter de Arnhemse Poortwal 45, 3811LX Amersfoort
Dalurenkorting

Reviews

4,3
3 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Chora's hair& care, wat een fijne meid! Ze luisterd naar jou wensen , geef goed advies en tips! Het is zeker de moeite waard om terug te komen.
2 jaar geleden
in december ben ik bij jou geweest het was gezellig en was zeer tevreden. ik kom zeker nog een keer langs
2 jaar geleden
Voor een Fashionshow wilde ik een opvallende look hebben met boxbraids. Ik kwam bij Rachel en ze was meteen ontzettend vriendelijk. Ze weet veel van verschillende soorten type haren en gelukkig ook over de afro haar. Ze gaf me tips om mijn haar nog beter te kunnen verzorgen en wat schadelijk voor mijn haar is. Tijdens het doen van mijn haren, hield ze rekening met of het voor mij pijnlijk was, hoe ik het wilde hebben en de look. Ze is heel ruimdenkend en wil graag dat jij tevreden bent met de uitkomst. Ze waardeert je eerlijkheid en doet er alles voor om het perfecte resultaat te verkrijgen. Daarnaast is ze een ontzettend gezellige en vrolijke vrouw. Voor de volgende keer staat er een shoot voor mij gepland en ben ik weer van plan om daar langs te gaan. Bedankt voor het fantastische resultaat!
2 jaar geleden

Over

Chora's Haircare
Achter de Arnhemse Poortwal 45
3811LX Amersfoort

Ben jij op zoek naar een kapper die met je meedenkt? Dan ben je bij Chora’s Haircare in Amersfoort aan het juiste adres. Bij deze salon staan gastvrijheid, een eerlijk advies en vriendelijkheid centraal. Rachel luistert goed naar je persoonlijke wensen en geeft je graag advies. Je kunt hier terecht voor knippen, diverse vlechttechnieken, het zetten van extensions of weaving.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt