Reviews

4,8
32 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Super Salon, Mijn moeder een behandeling pmu eyeliner kado gegeven en die is er ook heel tevreden over.
Desi
één jaar geleden
Net een nabehandeling gehad , en weer super tevreden de deur uit gegaan ! Top !
Desi
één jaar geleden
Kelly
één jaar geleden
Heel erg super ! Ik was erg zenuwachtig, en werd goed op mijn gemak gesteld. ook werd alles goed uitgelegd. Echt heel erg blij met het resultaat !
Desi
één jaar geleden
Ik heb een lijntje boven mijn ogen laten tatoeëren en ben hier ontzettend gelukkig mee. Eerst werd het lijntje net zo lang opnieuw getekend tot het naar mijn idee perfect was en vervolgens is het er tot op de millimeter nauwkeurig precies zo op gezet. Het gevoel vond ik te vergelijken met het tekenen met een slecht geslepen potloodje (met nét zo'n scherp randje van het hout eraan). Naderhand waren mijn ogen flink opgezet (zeer gevoelige huid), ook de dag erna nog. Daarna zag het er prachtig uit en kon ik, terecht, de vele complimenten in ontvangst nemen!
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Chreties Colors - Tilburg
Grebbe 32
5032RS Tilburg

Saloneigenaresse Chretienne is de drijvende kracht achter Chreties Colors. Tijdens een bezoek aan deze salon heeft jouw gezicht haar volledige aandacht. Ze is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up en volgt regelmatig masterclasses om helemaal up-to-date te blijven. Daarnaast ben je voor nagelstyling en wenkbrauwstyling hier ook aan het juiste adres.

Maandag
09:0015:00
Dinsdag
09:0015:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0015:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten