Cintia's Beauty & Lifestyle

Strevelsweg 688, 3073BR Rotterdam
4,2
106 reviews
Strevelsweg 688, 3073BR Rotterdam
Daluren- en last-minutekortingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,2
106 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Je ziet op de website van treatwell 3 hele mooie stoelen waar een voetenbadje aan vastzit. Kom je daar... lijkt het helemaal niet als op de foto. Je zit in een rommelige kamer waar een voetenbadje van de blokker word aangesloten. 45mn. Daarna Had ik een manicure die ook 45mn zou moeten duren en ik was na 10 mn klaar. Hier dus nooit meer. En zet echte foto's op je website dan mooie stoelen met een mooie voetenbad.
Issy
3 dagen geleden
Algemeen wel gedaan wat er gedaan wordt tijdens normale behandeling, alleen verwacht ik wel dat heel het gezicht schoongemaakt wordt en niet een deel, omdat het dan te lang zou duren en de tijd moest verdelen tussen twee personen terwijl aangegeven wordt dat de behandeling een uur duurt voor 1 persoon. Ze was wel lang weg, peeling er op en ineens kwartier lang was ze weg. Vervolgens masker er op 20 min weg. De behandeling duurt een uur waarvan ze 35 min weg is. Daarnaast de behandeling met nek en schouder massage genomen, was 30 min extra ze heeft maar 10 minuten gemasseerd. De tijd dat ze weg ging kon ze gebruiken voor de massage. Verder is de rest van de behandeling goed verlopen, personeel was vriendelijk en gaf ook goed advies.
Mvr
8 dagen geleden
Geweldig, net als Cintia deed, behandelt ook Emma je alsof je de Queen van Shaba bent.Te gek, alleen de positieve aandacht is het betaalde bedrag voor de behandeling al waard. Dus, als je het kan missen zou ik voor een wrap met Emma adviseren.
Emmy
9 dagen geleden
Ik werd behandeld door 1 van de stagiaires en ze deed het erg goed. Complimenten!
Wendy
10 dagen geleden
Heel fijne salon, waar jij alles van top tot teen kan doen. Ik kom altijd tevreden naar huis.
maria
11 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Cintia's Beauty & Lifestyle
Strevelsweg 688
3073BR Rotterdam

Uiteraard wil je niets liever dan er altijd op je best uitzien. Cintia’s Beauty & Lifestyle helpt je hier graag bij in hun huiselijke salon aan de Strevelsweg in Rotterdam. Zij bieden professionele behandelingen aan op het gebied van algehele lichaamsverzorging. Of het nu gaat om ontharen, een gezichtsbehandeling of een ontspannende massage, Cintia’s Beauty & Lifestyle staat voor hoge kwaliteit. Het team houdt de ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten, zodat je verzekerd bent van de nieuwste en beste behandelingen. Er wordt gewerkt met natuurlijke en duurzame producten.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt