Reviews

4,5
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Vorige week een hele prettige waxbehandeling gehad. Alle haren werden heel vakkundig en secuur verwijderd. Werd heel prettig ontvangen met wat te drinken en Cintia stelde mij tijdens de behandeling op mijn gemak. Kom hier zeker terug!
Anoniem
één maand geleden
Vorige week een prettige wax behandeling gehad. Het waxen gebeurde heel vakkundig en secuur, dit vond ik heel fijn en heb ik bij andere salons wel eens anders gezien. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen met wat drinken en Cintia stelde mij tijdens de behandeling op mijn gemak. Kom hier zeker terug!
Anoniem
één maand geleden
Super gezichtsbehandeling gehad. Mijn huid voelde daarna een stuk beter aan.
Lon
één maand geleden
Heel vriendelijk, fijne omgeving, makkelijk bereikbaar met ov en zeker goed prijs en kwaliteit. Het is mijn tweede keer daar en ik zal zeker terug komen.
Wendy Bos
één maand geleden
Heerlijke behandeling. Lieve kundigd dames. Ik heb gelijk een vervolg afspraak gemaakt. Dus uitermate tevreden.
Elise
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Cintia's Beauty & Lifestyle
Strevelsweg 688
3073BR Rotterdam

Uiteraard wil je niets liever dan er altijd op je best uitzien. Cintia’s Beauty & Lifestyle helpt je hier graag bij in hun huiselijke salon aan de Strevelsweg in Rotterdam. Zij bieden professionele behandelingen aan op het gebied van algehele lichaamsverzorging. Of het nu gaat om ontharen, een gezichtsbehandeling of een ontspannende massage, Cintia’s Beauty & Lifestyle staat voor hoge kwaliteit. Het team houdt de ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten, zodat je verzekerd bent van de nieuwste en beste behandelingen. Er wordt gewerkt met natuurlijke en duurzame producten.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt