Cityspa Spavarin

Laan van Hoornwyck 29, Rijswijk, 2289DG

Sorry, Cityspa Spavarin is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Isara Wellness

1471 reviews
Laan van Meerdervoort 274, Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,8
75 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prima behandeling weten wat ze doen!
Het ontvangst was zonder intake/uitleg. Er werd niet eens voorgesteld. De behandeling vond plaats met twee meiden in een te kleine kamer voor 3 personen. Ik weet nog steeds niet waarom er 2 meiden aanwezig waren. De behandeling werd verstoord door de schoonmaakster die aan het stofzuigen was. Ik kwam niet tot rust. De hotstone massage was niet wat ik ervan verwacht had. Jammer
Netjes ontvangen, geholpen door een vriendelijke dame, goed te spreken over de gellak behandeling echter de pedicure behandeling vond ik zeer minimaal. Ik had een behandeling voor 1,5 uur. Deze starte een kwartier later en was een kwartier eerder klaar. Daarbij zijn niet alle handelingen uitgevoerd die onder de uitgebreide pedicure behandeling zouden vallen. Dit maakt dat ik deze behandeling erg duur vind voor wat je er voor krijgt (voetenbadje, nagels knippen en nagelriemen, klein beetje eelt veilen en crème op je voeten). Op grond hiervan kom ik niet snel nog eens terug.
Was echt super! Professioneel en klant vriendelijk.
Dubbele boeking Lang moeten wachten
Toon meer reviews...

Over

Cityspa Spavarin
Laan van Hoornwyck 29
2289DG Rijswijk

In Rijswijk zal Spavarin aan je verwachtingen voldoen. Hier kun je je optimaal laten verzorgen en weer stralend en uitgerust weggaan. Kom tot rust, ontspan en geniet van de vele faciliteiten en behandelingsmogelijkheden. De spa beschikt over een zwembad met whirlpool, Finse sauna, infrarood warmtecabine, kruidenbad, Turks stoombad, hot-tub en een coolbath. Verder kun je een behandeling voor lichaam en geest of één van de arrangementen boeken in een behandelcabine.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
10:0018:00