Cityspa Spavarin

Laan van Hoornwyck 29, 2289DG Rijswijk
3,8
67 reviews
Laan van Hoornwyck 29, 2289DG Rijswijk

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,8
67 reviews
Ambiance
Hygiëne
Spa faciliteiten
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Genoten
Brenda
2 maanden geleden
Wel mooi geëpileerd maar verf nauwelijks zichtbaar. Stond ook na 15min al weer buiten terwijl de behandeling 30min zou zijn. Ook niet even verkoelen na epileren en/of een crème. Jammer dat het dus leek alsof er eigenlijk geen tijd was.
Anoniem
4 maanden geleden
Heerlijke relaxte dag gehad bij Spavarin. Een kleine spa die alles heeft wat je nodig hebt om even tot rust te komen. Tevens een lichaamspeeling en -scrub gehad. Hele fijne behandeling met een zacht baby huidje als resultaat. Super vriendelijk personeel. Kom hier zeker terug.
Desiree
5 maanden geleden
Deze cityspa maakt onderdeel uit van het hotel Savarin. Hotel gasten hebben als het goed is ook (vrij) toegang tot de sauna/zwembaden gedeelte. Daardoor kan het op bepaalde momenten druk zijn, maar bij het bezoek viel dat heel erg mee. Een wegwijsbord buiten op het terrein die de ingang van de spa aangaf zou een goede toevoeging zijn zodat men niet meer eerst (verkeerd) naar de hotel lobby zou lopen. De ontvangst was goed, eveneens de introductie op de behandeling. Gelukkig wist ik van te voren dat je zelf je slippers, badjas, badkleding en handdoeken mee moest nemen (of die kan je anders ter plekke huren). Een extra reminder per mail of sms zou geen overbodige luxe zijn. De omkleed ruimte was wat aan de kleine kant (1 wc en 1 douche) met gelukkig wel gratis kluisjes. Jammer genoeg lagen er overal (op de zitbank en vloer) gebruikte badjassen, slippers en handdoeken (de daarvoor bestemde mand zat vol). De hamam behandelruimte was heel ruim opgezet. De behandeling was prima uitgevoerd. Voor de gevraagde prijs zou wellicht iets van een extra Rasul behandeling erbij gegeven mogen worden.
Anoniem
6 maanden geleden
Kleinschalige spa, fijn als je niet van dat massale houdt en echt voor je rust gaat. Ziet er netjes uit en vriendelijk personeel. Ik had een pedicure, die was prettig en goed. Je kan ook lekker buiten zitten. Er zit wel een weg achter, maar daar had ik geen last van. Je zit deels in het groen aan een vijver met bomen.
Judy
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Cityspa Spavarin
Laan van Hoornwyck 29
2289DG Rijswijk

In Rijswijk zal Spavarin aan je verwachtingen voldoen. Hier kun je je optimaal laten verzorgen en weer stralend en uitgerust weggaan. Kom tot rust, ontspan en geniet van de vele faciliteiten en behandelingsmogelijkheden. De spa beschikt over een zwembad met whirlpool, Finse sauna, infrarood warmtecabine, kruidenbad, Turks stoombad, hot-tub en een coolbath. Verder kun je een behandeling voor lichaam en geest of één van de arrangementen boeken in een behandelcabine.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
10:0018:00

Spas in de buurt