Amsterdamsestraatweg 290, Utrecht
Vandaag open: 10:00 - 17:30

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
1321 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Great service with minimal pain!
Het was heel fijn om als "jongen" daar te komen en gewoon behandeld te worden. Dora was heel vriendelijk, professioneel en toonde interesse in mijn transitie.
Dora is vriendelijk, gezellig, discreet en super professioneel. Ze waxt snel en op de een of andere manier nagenoeg pijnloos. Ze gebruikt een bepaalde techniek waarbij ze in een vaste volgorde kleine stukjes tegelijk doet. Mega ervaren, dat merk je meteen. Het is voorbij voor je het weet. Beste adres in Utrecht!
Al heel lang mijn go-to voor wax (en wenkbrauwen) in Utrecht. Dora is een superfijne professional die je op je gemak stelt en consistent goed werk aflevert tegen een schappelijke prijs.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Dora
4.9
290 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Dora

Vriendelijk23
Professioneel17
Vakkundig16
Grondig11

Over

Citywax
Amsterdamsestraatweg 290
Utrecht

Ontharingssalon en tevens schoonheidssalon Citywax aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht is gericht op vrouwen van alle leeftijden die af willen van ongewenste haargroei. Ze zijn gespecialiseerd in waxen en de Brazilian wax, maar modelleren ook de perfecte wenkbrauwen op oosterse wijze met touw.

Het team streeft continu naar kwaliteit en professionaliteit. De wax die ze gebruiken bestaat uit kwaliteitsingrediënten die je huid verzorgen. De wax is zelfs geschikt voor korte en hardnekkige haren. De behandeling wordt uitgevoerd door middel van spatels die nooit een tweede keer in de wax worden gedoopt. Je kunt in deze salon ook terecht voor ontspannende gezichtsbehandelingen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:30
WoWoensdag
10:0017:30
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0017:30
ZaZaterdag
10:0016:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2017Top Rated 2016

Ontharingssalons in de buurt