Claire's Skincare Studio

Wanningstraat 10, 1071LB Amsterdam
5,0
13 reviews
Wanningstraat 10, 1071LB Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

5,0
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Claire is very friendly and professional. She looks what your skin needs, and you get a lot of worth for your money. Definitely recommend!
Marysia Linkowski
16 dagen geleden
Claire is een hele goede, kundige schoonheidsspecialiste. Dit was mijn tweede keer bij Claire en ik zou deze behandeling iedereen aanraden. Ik kom zeker terug!
Marije
20 dagen geleden
Amelie
25 dagen geleden
Leonie
2 maanden geleden
Het was mijn eerste behandeling bij Claire en ben heel tevreden. Mijn wenkbrauwen zijn weer wat voller maar heel natuurlijk gestyled en heb daarnaast ook nog een heel fijne gezichtsbehandeling gehad. Claire is heel vriendelijk en legt ook uit wat voor producten ze gebruikt, wat de werking ervan is en gaf me ook welkom advies en tips voor het reinigen van mijn huid.
Marit
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Claire's Skincare Studio
Wanningstraat 10
1071LB Amsterdam

Bij Claire’s Skincare Studio aan de Wanningstraat in het Museumkwartier in Amsterdam kun je terecht voor fijne gezichts- en beautybehandelingen. Eigenaresse Claire heeft zich verdiept in huidverbetering en -verjonging en met behulp van diverse facials, die zowel manueel als mechanisch worden uitgevoerd, weet zij een optimaal resultaat te behalen. Laat aan Claire weten wat jouw beautywensen en -doelen zijn, zodat zij jou gericht kan helpen. Je kunt hier tevens terecht voor het epileren en verven van de wimpers en wenkbrauwen, microdermabrasie en ontharingsbehandelingen met IPL. Claire’s Skincare Studio maakt uitsluitend gebruik van de producten van Emergin C, duurzame en natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0019:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt