Claire's Skincare Studio

Wanningstraat 10, 1071LB Amsterdam
5,0
9 reviews
Wanningstraat 10, 1071LB Amsterdam

Reviews

5,0
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het was mijn eerste behandeling bij Claire en ben heel tevreden. Mijn wenkbrauwen zijn weer wat voller maar heel natuurlijk gestyled en heb daarnaast ook nog een heel fijne gezichtsbehandeling gehad. Claire is heel vriendelijk en legt ook uit wat voor producten ze gebruikt, wat de werking ervan is en gaf me ook welkom advies en tips voor het reinigen van mijn huid.
Marit
24 dagen geleden
I had a great first visit at Claire's Skincare Studio and have been going for regular facials since! After each treatment I notice a clear difference in the brightness and softness of my skin, as well as the reduced appearance of my acne scars. Claire is great! Very friendly and careful, takes her work very seriously and gives useful advice to take care of your skin. Highly recommend!
Kathleen
2 maanden geleden
Claire is een bevlogen persoon die haar werk supergoed uitvoert. Mooie producten!
Anoniem
2 maanden geleden
Claire heeft me compleet in de watten gelegd en met natuurlijke producten mij een fantastisch zacht nieuw huidje gegeven. Ze is erg bekwaam en gepassioneerd. Trakteerde me zelfs op een extra behandeling. Kortom, ik kom snel weer terug.
Anna
4 maanden geleden
Claire is erg kundig in haar werk. Ik kom al jaren met plezier naar haar salon. Prachtige producten! Het is een mooi pareltje in Amsterdam. Highly recommended!
Kenrick Vrolijk
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Claire's Skincare Studio
Wanningstraat 10
1071LB Amsterdam

Bij Claire’s Skincare Studio aan de Wanningstraat in het Museumkwartier in Amsterdam kun je terecht voor fijne gezichts- en beautybehandelingen. Eigenaresse Claire heeft zich verdiept in huidverbetering en -verjonging en met behulp van diverse facials, die zowel manueel als mechanisch worden uitgevoerd, weet zij een optimaal resultaat te behalen. Laat aan Claire weten wat jouw beautywensen en -doelen zijn, zodat zij jou gericht kan helpen. Je kunt hier tevens terecht voor het epileren en verven van de wimpers en wenkbrauwen, microdermabrasie en ontharingsbehandelingen met IPL. Claire’s Skincare Studio maakt uitsluitend gebruik van de producten van Emergin C, duurzame en natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0019:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt