Claude's Beauty Salon

Aalbersestraat 268 hs, Amsterdam
4,9
316 reviews
Aalbersestraat 268 hs, Amsterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,9
316 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Voor het eerst bij Claude geweest. Lieve dame die mij oprecht heeft proberen te helpen met mijn probleem huid (acne littekentjes & vlekjes, grove poriën en doffe huid). Ik heb me geheel laten leiden en heb de behandeling en de producten die Claude me heeft geadviseerd afgenomen. 1 week verder en ik ben zo blij, wat een prachtig resultaat!! M’n huid is na 1 behandeling al zichtbaar verbeterd, minder gaatjes en grove poriën, zijde zacht en een enorme glow!! Ik heb een combi behandeling gedaan van microdermabrasie, microneedling & mesotherapie. Ik ga zeker weten terug voor een kuur, deze combi is super effectief!! Let wel: ik had de hoogste stand met microneedling ivm acne littekens: dit kan even zeer doen en eerste 2 dagen ging ik niet de deur uit (rood en vervellen) maar na 4 dagen komt die prachtige huid al te voorschijn en is it all worth it!! Dank je Claude en tot snel weer!
Ik kom al langer bij Claude voor al mijn behandelingen en ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben! Vooral met het resultaat van mijn gezicht en de verbetering van mijn huidconditie door de combi behandeling met de dermapen. Zeer professioneel, behulpzaam en raadt altijd eerlijk de juiste behandeling aan. Ik raad het zeker aan!
Altijd goed geholpen door Claude.
Goed
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Claude
4.9
205 reviews

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Over

Claude's Beauty Salon
Aalbersestraat 268 hs
Amsterdam

Zou je graag je huid weer willen laten stralen? Dan ben je bij Claude's Beauty Salon in de Aalbersestraat aan het juiste adres. Eigenaresse Claude is gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Ze weet precies hoe ze jouw huid kan ontdoen van onzuiverheden. Claude werkt alleen met natuurlijke en biologische producten die goed zijn voor de huid. Het doel is om jou tevreden en met een glimlach naar huis te laten gaan. Naast gezichtsbehandelingen kun je hier ook terecht voor wimperextensions, ontharingsbehandelingen of een manicure en pedicure.

Handig om te weten: Je kunt gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
17:0022:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
14:0021:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
09:3017:00
Salonawards
Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt