Colibrimassages

Arie Tukstraat 25, Ter Heijde, 2684XL

Colibrimassages heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Defacto5

5 reviews
Molenstraat 2, 2681 BS Monster, Netherlands

Beauty Mi

899 reviews
Jan Barendselaan 78 , Poeldijk

Charly's Beauty & Nails

479 reviews
Duijvenvoordestraat 159, Monster

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

2,8
4 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De massage ging niet door. Ik kwam hierachter doordat ik een berichtje stuurde vooraf anders had ik voor een dichten deur gestaan. Ze doet al een tijdje geen massages meer en zou niet meer op treatwell horen te staan.
Ik kwam aan en een familie lid gaf aan dat ze op vakantie was dus stond er voor niks ondanks ik gewoon kon reserveren. Nu een ander goed adres gevonden.

Over

Colibrimassages
Arie Tukstraat 25
2684XL Ter Heijde

In de Arie Tukstraat in Ter Heijde vind je de praktijk Colibrimassages. Eigenaresse Brigitte heeft de opleiding Mensgericht Coachen aan de Academie voor Counseling en Coaching afgerond. Haar specialisme is om jou als werkende moeder te helpen balans te vinden tussen werken en privé. Daarnaast is zij massagespecialist en wil graag de positieve invloed die een massage heeft op het in balans brengen van lichaam en geest overbrengen op moeders en kinderen. Regelmatig is zij in de natuur te vinden voor inspiratie en energie en het is dan ook pluspunt dat haar praktijk gelegen is in het prachtige Ter Heijde vlak bij het strand. Weetje: een verdwaalde vader is ook van harte welkom in haar praktijk.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0012:00
ZoZondag
Gesloten