Reviews

4,8
58 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hele fijne ervaring gehad. Weer mooie nagels met goed en deskundig advies!
Suzanne van Leeuwen
18 dagen geleden
Ze was erg aardig en kon toevallig nog net een afspraak met mij plannen voordat ze op vakantie zou gaan. Het opvullen is erg mooi geworden, ze heeft het erg mooi aangepast aangezien ik de nagels zelf ergens anders had laten zetten en die eerst niet zo mooi vond. Ook vond ik de salon een fijne ambiance hebben.
Elena Simons
18 dagen geleden
Bij Colinda heb ik voor het eerst gelnagellak geprobeerd. Colinda legde alles heel goed uit en heeft me goed geadviseerd over de kleur. Mijn nagels zien er echt prachtig uit! Wel vind ik de prijzen zonder korting aan de hoge kant.
Christien
24 dagen geleden
Colinda is heel aardig en heeft mijn nagels supermooi gedaan!
Demi
één maand geleden
Colinda is een op en top vakvrouw die supermooie nagels maakt in een prachtige salon.
Caroline
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Colinda Nails
Kruiskade 66
3012EH Rotterdam

Voor mooie nagels en verzorgde handen zit je goed bij Colinda Nails. De salon is gevestigd in een mooi stijlvol pand in het hart van Rotterdam. Colinda is al jaren werkzaam als nagelstyliste en gespecialiseerd in acrylnagels, gelnagels, manicure en Axxium Soak Off Gel Lacquer. Ze heeft diverse opleidingen in Amerika gevolgd en volgt alle ontwikkelingen op de voet. Er wordt gewerkt met de producten van OPI. Colinda deelt het pand met Nathalie van Herwaarden Haarmode. Dus je kan een combinatie afspraak maken voor zowel mooie nagels als een nieuw kapsel.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:0017:00
Woensdag
08:0017:00
Donderdag
08:0017:00
Vrijdag
08:0019:00
Zaterdag
08:0014:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt