Reviews

4,8
52 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Pauline Gantvoort
22 dagen geleden
Anoniem
2 maanden geleden
Het is altijd heel prettig om de salon van Colinda te bezoeken. Colinda is heel sociaal en heeft altijd een luisterend oor voor haar klanten. De salon is heel makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Ik ben altijd zeer tevreden en raad de salon zeker aan.
2 maanden geleden
Mirtha Jung
2 maanden geleden
Ik kom al enige tijd bij Colinda. Een lief mens. Ze is een vakvrouw. Weet precies wat ik wil. Ze werkt alleen met OPI. Een merk dat absoluut de beste en mooiste nagellakken heeft. Een tevreden klant. Een aanrader!
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Colinda Nails
Kruiskade 66
3012EH Rotterdam

Voor mooie nagels en verzorgde handen zit je goed bij Colinda Nails. De salon is gevestigd in een mooi stijlvol pand in het hart van Rotterdam. Colinda is al jaren werkzaam als nagelstyliste en gespecialiseerd in acrylnagels, gelnagels, manicure en Axxium Soak Off Gel Lacquer. Ze heeft diverse opleidingen in Amerika gevolgd en volgt alle ontwikkelingen op de voet. Er wordt gewerkt met de producten van OPI. Colinda deelt het pand met Nathalie van Herwaarden Haarmode. Dus je kan een combinatie afspraak maken voor zowel mooie nagels als een nieuw kapsel.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:0017:00
Woensdag
08:0017:00
Donderdag
08:0017:00
Vrijdag
08:0019:00
Zaterdag
08:0014:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt