Colle Cosmetics

Cinemadreef 280, 1325ES Almere-Stad
5,0
4 reviews
Cinemadreef 280, 1325ES Almere-Stad

Alle behandelingen

Reviews

5,0
4 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Gezellige en professionele behandeling gehad van Colle cosmetics. Ik ben zeer tevreden met mijn wenkbrauwen en zou het iedereen aanraden.
Kimberley
4 maanden geleden
Ik ging ontzettend nerveus naar mijn eerste bezoek, maar bij aankomst werd ik zo ontspannen ontvangen. Ik werd gerust gesteld en Nicole nam alle stappen rusten met me door. De behandeling viel me meer dan mee. En ik was direct blij met het resultaat. Toen ik voor de 2e behandeling kwam was er niet heel veel aan te passen, de inkt was mooi blijven zitten. Ik kan haar iedereen aanraden. Haar professionaliteit, kalmte en verzorging. Ik ben erg blij met mijn wenkbrauwen. Nooit meer tekenen, altijd zo de deur uit!
Barbara Lens
4 maanden geleden
Nicole neemt rustig te tijd voor je. Zo merk je dat ze een specialist is en weet dat permanente make-up voor elk gezicht anders is en dus 'op maat' gedaan moet worden. Zelf ben ik ook echt blij met mijn wenkbrauwen die zij gedaan heeft (hair stroke). Voor foto's en meer informatie kun je haar vinden op Facebook: www.facebook.com/collecosmetics/ Zeker een aanrader!
Kim K.
4 maanden geleden
Fijne salon om te komen, ze neemt de tijd voor je, en luisterd/ kijkt naar wat je wil en wat bij je past. Ik kom zeker terug
Jennifer
4 maanden geleden

Over

Colle Cosmetics
Cinemadreef 280
1325ES Almere-Stad

Schoonheidssalon Colle Cosmetics ligt aan de Cinemadreef in Almere. Je kunt hier onder andere terecht voor henna brows en permanente make-up. Eigenaresse Nicole heeft de opleiding PMU aan de Irma Hulscher Academie met succes afgerond en is nu officieel een PMU specialiste. Bij Colle Cosmetics draait alles om professionaliteit en klantgerichte beautybehandelingen. Nicole heeft een echte passie voor het vak en je wordt op een prettige, persoonlijke manier behandeld. De salon is makkelijk te bereiken en heeft gratis parkeergelegenheid.

Let op: er kan niet worden gepind.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt