De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
214 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Dit is mijn tweede behandeling bij Radha. Na het resultaat van de eerste behandeling heb ik besloten om bij Radha te blijven behandeld ondanks het is redelijk ver van waar ik woon. Ik woon in de buurt van Amsterdam maar kom ik graag bij Radha. De salon is huiselijk, schoon en gezellig. Het is een persoonlijk behandeling, en Radha neemt gerust de tijd en aandacht in een efficiente tijd. Ik raad aan bij haar in de behandeling.
Een volledige gezichts behandeling, heerlijk ontspannen en bovendien ben ik uitstekend geadviseerd.
Ik heb de eerste behandeling bij Radha in verband met plotseling heb ik zoveel acne en wil ik ook consult krijgen over Rau cosmetics. Radha heeft met aandacht mijn probleem geluisterd en goede advies gegeven over die Rau producten. Na de eerste behandeling mijn acne is weg en ze zijn goed genezen en geen vlekken achter gelaten. Radha neemt tijd maar tegelijk tijd ook de tijd efficient goed gebruiken. Ik ben zeer tevreden met de behandeling en de advies.
De behandeling was heerlijk!Je wordt hartelijk ontvangen en tijdens de behandeling wordt alles goed uitgelegd,wat ze doet en waarvoor het is.Mijn gezicht voelde weer heerlijk aan!
12
3
4
43