Reviews

4,7
55 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
10 dagen geleden
Prima massage, heerlijk ontspannen
Coen Hendrikx
20 dagen geleden
Anoniem
24 dagen geleden
super gastvriendelijk ontvangen, intake gesprek zeer informatief, de massage is zeer vakkundig en Corinna houd rekening met wat je prettig vind of niet, zij weet duidelijk waar zij mee bezig is. Een aanrader, ik ga zeer zeker vaker!
Annett bulder
één maand geleden
Vandaag voor de tweede keer geweest en heel tevreden. Goede ontvangen, schone salon en Corinna geeft goede stevige massages. Een echte aanrader!
Hilde Oomes
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Corpus Touch
Eusebiusbuitensingel 9
6828HT Arnhem

Bij Corpus Touch staat de klant centraal. De ontspannende tot zeer krachtige massages bieden voor een ieder de mogelijkheid een op maat gepaste behandeling te krijgen en een basis te vormen voor een gezond lichaam. Corinna geeft deze ontspannende tot zeer krachtige massages in haar praktijk Corpus Touch in Arnhem. Samen met jou werkt ze aan het verkrijgen van een gezond lichaam. Door middel van een massage kan je lichaam herstellen van de zware inspanningen die het heeft moeten leveren en zich opladen voor de komende periode. Geniet van de professionele aandacht van Corinna en verbeter je lichaam en geest.

Let op: je kunt parkeren achter het pand op de Blekerstraat 3 en het wordt geadviseerd deze in te rijden via de Parkstraat. Op het bordje rechts naast de deur vind je de aanbelcode.

Maandag
10:3020:00
Dinsdag
10:3018:30
Woensdag
10:3020:00
Donderdag
10:3018:30
Vrijdag
10:3018:00
Zaterdag
10:0014:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt