Corpus Touch

Eusebiusbuitensingel 9, 6828HT Arnhem
4,7
128 reviews
Eusebiusbuitensingel 9, 6828HT Arnhem

Reviews

4,7
128 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Super fijne ervaring!
Deren Menkutas
2 dagen geleden
Het was een heel fijn bezoek. Werd heel vriendelijk en relaxt geholpen en ben blij met met geverfde wenkbrauwen :)
Wendy
10 dagen geleden
Simone
één maand geleden
Erg fijne massage en gezichtsbehandeling gehad. De ambiance was erg prettig met ontspannende muziek op de achtergrond. De massage was lekker stevig. Ik merkte dat mijn ademhaling en hartslag ver naar beneden gingen door de ontspanning; bijna trance-achtig. Naderhand een heerlijk relaxt gevoel de rest van de dag. Ik heb wel vaker massages en een gezichtsbehandeling gehad, maar deze was veruit de beste door de kwaliteit en de prettige ambiance en sfeer.
Carien
één maand geleden
Kiymet
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Corpus Touch
Eusebiusbuitensingel 9
6828HT Arnhem

Bij Corpus Touch staat de klant centraal. De ontspannende tot zeer krachtige massages bieden voor een ieder de mogelijkheid een op maat gepaste behandeling te krijgen en een basis te vormen voor een gezond lichaam. Corinna geeft deze ontspannende tot zeer krachtige massages in haar praktijk Corpus Touch in Arnhem. Samen met jou werkt ze aan het verkrijgen van een gezond lichaam. Door middel van een massage kan je lichaam herstellen van de zware inspanningen die het heeft moeten leveren en zich opladen voor de komende periode. Geniet van de professionele aandacht van Corinna en verbeter je lichaam en geest.

Let op: je kunt parkeren achter het pand op de Blekerstraat 3 en het wordt geadviseerd deze in te rijden via de Parkstraat. Op het bordje rechts naast de deur vind je de aanbelcode.

Maandag
10:3020:00
Dinsdag
10:3018:30
Woensdag
10:3020:00
Donderdag
10:3018:30
Vrijdag
10:3018:00
Zaterdag
10:0014:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt