Reviews

4,7
79 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Soms heb je gewoon een beetje Corrina nodig. Goed voor je spieren en geest. Na de rug-, nek- & schoudermassage voel ik me altijd weer herboren en kan ik de hele wereld aan!
Fleur
17 uur geleden
Een aanrader!!!
Indira
4 dagen geleden
Eerlijk is eerlijk, een wimperlift is geen ontspannende behandeling. Corinna doet er echter alles aan om het zo aangenaam mogelijk te maken. Ze geeft van te voren goede uitleg, vertelt tijdens de behandeling precies wat ze gaat doen en vraagt regelmatig hoe het gaat. Erg fijn en ik ben blij met het resultaat.
Iris
5 dagen geleden
Bindweefselmassage zeer effectief voor het doel ik voor ogen had. Blij mee dat ik weer bij Corpus Touch ben geweest!
Bianca
10 dagen geleden
Tevreden resultaat. Vriendelijk en legt precies uit hoe de behandeling eruit ziet, en wat ze aan het doen is. Neemt rustig de tijd voor je. Zeker voor herhaling vatbaar.
Manouk
11 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Corpus Touch
Eusebiusbuitensingel 9
6828HT Arnhem

Bij Corpus Touch staat de klant centraal. De ontspannende tot zeer krachtige massages bieden voor een ieder de mogelijkheid een op maat gepaste behandeling te krijgen en een basis te vormen voor een gezond lichaam. Corinna geeft deze ontspannende tot zeer krachtige massages in haar praktijk Corpus Touch in Arnhem. Samen met jou werkt ze aan het verkrijgen van een gezond lichaam. Door middel van een massage kan je lichaam herstellen van de zware inspanningen die het heeft moeten leveren en zich opladen voor de komende periode. Geniet van de professionele aandacht van Corinna en verbeter je lichaam en geest.

Let op: je kunt parkeren achter het pand op de Blekerstraat 3 en het wordt geadviseerd deze in te rijden via de Parkstraat. Op het bordje rechts naast de deur vind je de aanbelcode.

Maandag
10:3020:00
Dinsdag
10:3018:30
Woensdag
10:3020:00
Donderdag
10:3018:30
Vrijdag
10:3018:00
Zaterdag
10:0014:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt