Reviews

4,3
4 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heerlijke behandeling! was een soort minivakantie.
Bianca Marco
24 dagen geleden
Ik ben heel tevreden, heerlijke behandeling
Mariet Heuts
4 maanden geleden
Een hele fijne behandeling gehad. Er wordt goed gekeken wat de huid nodig heeft en daar wordt dan ook de behandeling op aangepast. Er was een hele fijne ontspannen en gastvrije sfeer. Ik kom zeker een keer terug als ik weer in de buurt ben
Tessa Bode
6 maanden geleden
Plus punten: Hele vriendelijke dame die alles in werking stelt om het je zo goed mogelijk op je gemak te maken. Als extraatje kreeg ik een paraffine behandeling voor de handen bij aanvang. Er werd goed gekeken naar wat voor huid type je hebt en daar wordt de behandeling op afgestemd. Ze schrijft dit alles ook op en alle producten die ze gebruikt heeft, zodat ze weet hoe en wat voor het geval je weer komt. Als je een behandeling boekt met massage word dit ook goed uitgevoerd. Min punten: Heel klein kamertje waar je in komt te liggen. Maar omdat je de meeste tijd je ogen dicht hebt maakt dit niet uit. Er werd Spaanse muziek gedraaid. Je moet er van houden, maar op een gegeven moment word je t een heel klein beetje zat. Al met al een heerlijke ervaring. Ik zou zeker een keer terug komen.
Carinda van Prooijen
één jaar geleden

Over

Cosmetique Pura
Brouwersweg 100
6216EG Maastricht

Wil jij huidproblemen tegengaan en het verouderingsproces vertragen? Dan ben je bij Cosmetique Pura in het gezellige Maastricht aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor effectieve, huidverbeterende schoonheidsbehandelingen, een ontspannende lichaamsbehandeling of voor een harsbeurt of het verven van je wimpers en/of wenkbrauwen. Monique werkt met de hoogwaardige producten van het merk Clephar. Deze verzorgingslijn biedt voor iedere huid en elk huidprobleem een passende oplossing.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten