Reviews

4,6
5 reviews
Erg fijne kennismaking. Ik kreeg goede informatie en werd fijn behandeld!! Ik zou hier zeker terugkomen!
jenny
één jaar geleden
Zojuist ben ik hoer geweest voor een Acnebehandeling. Zeer goed behandeld door huidtherapeute Lorien. Hier wordt tijd genomen voor een Goed behandelplan, en goed naar je geluisterd. Ook wordt er goed meegedacht in het belang van de klant! Zeker een aanrader!
Anoniem
2 jaar geleden
Mooie salon, erg blij met het professionele advies wat er werd gegeven. Ik kom zeker terug voor mijn vervolgbehandeling.
Chantal
2 jaar geleden
Ik kwam langs bij hun voor een gratis intakegesprek en werd heel vriendelijk geholpen. Door de professionele manier heb ik direct de eerste couperose behandeling laten doen. Ik zie nu al vermindering en kijk uit naar de volgende behandeling! De salon ziet er heel schoon en verzorgt uit en complimenten aan de huidtherapeut (sorry ik ben je naam vergeten)
Robert
2 jaar geleden
Super salon! Zeker een aanrader. Zeer leuke en vriendelijke huidtherapeuten. Ben geholpen door huidtherapeute Zena, heeft me goed geholpen, is zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Jasmin
2 jaar geleden

Over

Cosmetique Totale - Alphen a/d Rijn
Utrechtstraat 108
2408GS Alphen aan den Rijn

Cosmetique Totale is op het gebied van licht-, ipl- en laserbehandelingen inmiddels een begrip geworden in de beauty industrie. Omdat de huidtherapeuten behandelen op meer dan honderd locaties in heel Nederland kan iedereen profiteren van hun hoogwaardige medische behandelmethoden. Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten, werken ook op doktersvoorschrift en veel behandelingen worden door de zorgverzekeraars vergoed. Ideaal!

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt