Reviews

4,6
59 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ryan
22 dagen geleden
Zeer goed geknipt. Eerst geholpen met het uitzoeken van een passend kapsel en hield daarna goed rekening met hoe mijn haar valt, zodat ik nergens rare plukken o.i.d heb.
Bas
2 maanden geleden
Leon
3 maanden geleden
Een top salon! Heb de avond van te voren geboekt en heb geen problemen gehad. De salon was op de hoogte en ik werd hartelijk ontvangen. Ik was 5 minuten te laat, maar dat was gelukkig totaal geen probleem. Daarna werd er voor er geknipt werd, uitgebreid besproken wat mijn wensen waren. Hiernaar werd goed geluisterd. Ik liet plaatjes zien en de kapster begreep gelijk wat ik bedoelde. Tijdens het haren wassen werd het hoofd lekker gemasseerd. Ook werd er duidelijk benadrukt dat het geen moeite was om nog extra bij te knippen als ik na het föhnen niet tevreden was met de lengte. Ik kreeg veel adviezen en tips en er werden extra producten in mijn haar gedaan, zonder dat ik ernaar vroeg, dat was natuurlijk super! Tijdens het föhnen werd er niet gehaast en werd er gefocust op een mooi eindresultaat. Hier en daar werd mijn haar nog extra gestijld. Het kopje thee mocht ik trouwens ook nog rustig afmaken nadat ik klaar was. Er wordt echt moeite en aandacht in je gestoken, heel fijn. De tijd vloog voorbij en ik ben superblij met mijn kapsel! Fantastische service en vakmanschap. Ik kom met plezier nog een keer terug. Heel erg bedankt CR Hairstyling!
Willy
6 maanden geleden
Niels
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

CR Hairstyling
Haagweg 52
4814GE Breda

CR Hairstyling is een professioneel kappersbedrijf gelegen in het centrum van Breda. Het team heeft zichzelf als missie gesteld alle bezoekers tevreden èn met een brede glimlach de salon te zien verlaten. Alle haarwensen worden tegen een schappelijke prijs gerealiseerd. Een mooie bijkomstigheid? Er is gratis parkeergelegenheid. Zo wordt een bezoek aan CR Hairstyling je wel heel aangenaam gemaakt.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
08:3016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt