Cryo Face & Body

4,8
74 reviews
Hastelweg 258, Eindhoven, 5652CN
Morgen open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,8
74 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik blijf keer op keer met liefde terugkomen voor behandelingen bij Homeyra! Aanrader. Het is echt een cadeautje voor jezelf om tot ontspanning te komen en om in de handen te zijn van zo’n oprecht, zorgzaam iemand die echt weet wat ze doet. Wat betreft de micro-needling behandeling zelf; net zo top als de cryo behandelingen. Mijn huid wordt er minder grauw van en mijn poriën zijn verrassend minder zichtbaar aanwezig (en dat slechts na 2 behandelingen!).
Wat een super lieve vrouw, en wat een heerlijke dag hebben mijn moeder en ik gehad bij haar! Ik raad iedereen aan om hierheen te gaan. Zowel voor de resultaten als haar vriendelijkheid. Bedankt voor alle goede zorgen lieve schat.
Homeyra is een goede ervaren specialist ze is super aardig waardoor ik me goed op me gemak voel bij haar. Voor nu dankje wel maar ik kom snel weer terug🥰🥰🥰
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Homeyra
5.0
48 reviews

Behandelingen

Haar
Lichaam
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Homeyra

Vakkundig5
Mina

Behandelingen

Lichaam
Gezicht

Over

Cryo Face & Body
Hastelweg 258
5652CN Eindhoven

Bij schoonheidssalon Cryo Face & Body in Eindhoven ben je aan het juiste adres voor een professionele cryolipolyse-behandeling en een gezichtsbehandeling die past bij jouw huidtype en wensen.

Eigenaresse Homeyra straalt professionaliteit en vertrouwen uit en wanneer je haar salon binnenkomt voel je je gelijk op je gemak. Service en persoonlijkheid staan hier centraal zodat je altijd tevreden en verfrist haar salon verlaat. Cryotherapie is het bevriezen van vetcellen, helpt je bij het afvallen en zorgt ook voor een strakkere en gladdere huid. En dit allemaal zonder operatie of inspanning: een cryolipolyse-behandeling is dus geheel pijnloos.

Goed om te weten: je kunt alleen contant betalen in de salon en je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0019:00
ZoZondag
09:0019:00
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt