Dames Eerst

Haagweg 64, 4814GE Breda
3,7
57 reviews
Haagweg 64, 4814GE Breda

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

3,7
57 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Had een afspraak voor wenkbrauwen harsen gemaakt. Stond voor de deur van de salon en niemand aanwezig. Telefonisch geprobeerd maar hoorde de vaste telefoon in de salon gaan. Email gestuurd voor nieuwe afspraak en nog niks terug gehoord.
Eerste keer wimperlifting, goede uitleg gehad en vriendelijk personeel. Nette en hygiënische ruimte alleen ietswat klein en als je met zijn tweeën tegelijk bent hoor je de andere behandeling. Verder erg tevreden!
Zoals altijd, super fijn en snel.
Mijn boeking via treatwell was niet doorgekomen. Ze zaten vol. er werd tijd gemaakt voor mn wenkbrauwen maar wimpers kon niet meer, kon ik over paar dagen wel voor terug komen. Erg jammer dat ze treatwell niet goed bij houden, ze zeiden storing en dat de fout bij treatwell ligt.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Brenda

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ines
2.2
7 reviews

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen

Over

Dames Eerst
Haagweg 64
4814GE Breda

Bij Dames Eerst aan de Haagweg in Breda kun je terecht voor hoogwaardige wimperextensions met de one by one- of 3D-techniek, haarstyling, professionele spraytanning, Lipland Cosmetics en meer. Dus of je nu snel een kleurtje wilt om lekker bruin in dat zomerjurkje voor die bruiloft te kunnen of niet heel erg bleek op die sollicitatie wilt verschijnen, zij zorgen ervoor. En hoe fijn is het als jij ’s morgens nergens over na hoeft te denken en gelijk supervolle wimpers hebt? Vele sterren gingen je voor en nu kun jij ook aan de rage meedoen en heerlijk lange wimpers krijgen. Kies uit het aanbod en zet jezelf op de eerste plaats.

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt