Darre Clinic Salon Reviews

Vlaardingerdijk 169A, Schiedam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
53 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mooie sfeervolle salon. Hartelijke ontvangst. Ik had knopen vooral in mijn schouder en veel werkstress. Mijn klachten heb ik aangegeven in het intake gesprek. In 1 woord. Een geweldige massage. Ik heb gelijk weer geboekt.
Damose was vriendelijk, aardig en ze heeft mijn lichaam veel aandacht gegeven. Mijn spieren ( mijn lichaam ) zijn zeer goed gemasseerd.
"Beste stevige sportmassage ooit" is de uitspraak van mijn best kritische man, maar ook mijn eigen massage met de vraag naar "wat minder stevig" was heel goed. Ze voelt erg goed aan wat er nodig is om je ontspannen te voelen maar tevens knopen weg te masseren. Wij zijn vaste klant vanaf nu!
Keurige hartelijke ontvangst. Er werd thee en water aangeboden alvorens het intake gesprek werd afgenomen. Tijdens de intake heb ik mijn klachten aangegeven waar Damose uitzonderlijk goed op inspeelde tijdens de massage. De entourage in de massagekamer was prachtig en erg rustgevend. Het resultaat was overweldigend. Geen klachten na de massage. De massage was eigenlijk veel te goed. Prijs/kwaliteit = uitstekend. Naast de uitstekende massage is Damose erg vriendelijk, gastvrij en professioneel.
1
2
34
11