De Acht Schoonheden

4,8
264 reviews
Eerselseweg 22, Knegsel, 5511KM
Dinsdag open: 09:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
264 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Nathalie is een vakvrouw. Ze denkt mee voor oplossingen bij huidproblemen. De behandeling begint altijd op de afgesproken tijd. Je bent verzekerd van een heerlijke ontspannen en vakkundige behandeling. De sfeer is gezellig en de salon is schoon. Coronomaatregelen worden gehanteerd. Kortom top!
Nathalie heeft de goede balans tussen professionaliteit en betrokkenheid. Ze heeft veel verstand van haar vak en ze is ook heel sympathiek. Ik kom er al jaren en ga altijd tevreden weg. De locatie is ook prettig: de salon ligt in een mooie omgeving.
Nathalie verstaat haar vak. Vanaf het eerste begin kom ik bij haar. Ik heb haar zien groeien als een geweldige goed onderlegde schoonheidsspecialiste. Ze wil continu de beste producten voor haar salon en cliënten. Kortom voor mij mag ze zo doorgaan.
Als altijd,geweldig. Persoonlijk,veel aandacht,professioneel en vriendelijk! Aanrader! Zsm weer een behandeling! Heerlijk
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Nathalie
4.9
192 reviews

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Nathalie

Deskundig7
Vakkundig7

Over

De Acht Schoonheden
Eerselseweg 22
5511KM Knegsel

Vind jij een standaard gezichtsbehandeling niet bijzonder genoeg? Bij salon De Acht Schoonheden in Knegsel is dit geen enkel probleem! De grote keuze aan behandelingen van Maria Galland maakt het namelijk mogelijk om de gezichtsverzorging volledig op jouw behoeften, huidtype en leeftijd af te stemmen. Naast gezichtsbehandelingen kun je hier trouwens ook terecht voor een fijne manicure of een massage. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel en Nathalie streeft ernaar om iedereen tevreden de deur uit te laten gaan. Ook mannen zijn hier trouwens meer dan welkom.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0012:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt