Reviews

4,4
128 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Bij de Guerlain salon wisten ze niets van de afspraak die ik vier dagen tevoren had gemaakt en die per email en sms was bevestigd. Er was niemand beschikbaar, erg vervelend. Ik had me er erg op verheugd en had ruim een half uur gereisd naar de afspraak, die ik tussen andere afspraken had ingepland. Aan eerdere reviews te zien is dit niet de eerst keer, Volgens de Guerlain counter in de winkel zijn er slechts enkele dagen per jaar waarop dit merk de salon gebruikt. Op treatwell wordt de behandeling op dit moment vanaf september weer twee dagen per week aangeboden. Ik reken er niet op dat dit klopt. Erg onzorgvuldig allemaal.
Simone
5 dagen geleden
Heerlijke luxe treatment van Chanel. Mooie luxe salon. Het was een uur volledig relaxen en verwend worden met Chanel Le Lift creaties.
Nour
4 maanden geleden
Annemieke
4 maanden geleden
Wederom een 10! Dit is echt de beste treatment ever. Zeer deskundige en ervaren dame. Je wordt echt zo bijzonder behandeld. Daarna voel je je top! Kan niet beter. Blijf hier enthousiast over en kom zeker terug.
Annelot
4 maanden geleden
Froukje
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

De Bijenkorf Beauty World Amsterdam
Dam 1
1012JS Amsterdam

Fashion en beauty onder één dak! Zin om stevig te shoppen en daarna jezelf lekker in de watten te laten leggen? Omringd door een grenzeloos assortiment van luxe en exclusieve cosmetica, kun je bij De Bijenkorf Beauty World terecht voor luxueuze schoonheidsbehandelingen voor de verbetering van je huid. Je kunt kiezen uit gezichtsbehandelingen met de producten van La Mer, Dermalogica, Estée Lauder of Lancôme. Van ieder merk is een specialiste aanwezig die je door middel van een professionele behandeling laat ervaren wat het product met je huid doet. Let op: houd er rekening mee dat je alleen in de salon kunt betalen.

Maandag
11:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
11:0018:00

Huidklinieken in de buurt