Bilderdijkstraat 77, Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

5,0
25 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was mijn eerste wenkbrauw behandeling dus ik kan niet vergelijken. Ik vind Jerrel een professionele en prettige visagist die goed luistert naar je wensen. De behandeling was niet pijnlijk, alleen wat branderige wenkbrauwen na afloop. Het eindresultaat vlak na de behandeling ziet er goed uit. Ik ben benieuwd hoe het er over een paar weken uit ziet!
Erg gezellig! Leuke en gezellige werknemers die hun werk serieus nemen. Geeft een vertrouwd gevoel. Zeker een aanrader.😊
Bij binnenkomst vond ik het een lekkere rustige sfeer. Het was erg professioneel en ik ben erg blij met het resultaat.Ik kom zeker terug!
Er hing een hele relaxte sfeer en Jerrel legde precies uit wat hij allemaal ging doen. Hij heeft goed de tijd genomen om m’n wenkbrauwen perfect te maken en dat zijn ze geworden! Heel blij mee en 100% aan te raden!
Vanaf onze gesprek op messenger was hij klantvriendelijk en geduldig!!Toonde begrip! Hij sprak mij de moed in tijdens de behandeling en dat gaf mij een geruststellend gevoel. The service was good! Thank you and i am in love with my Eye Brows
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jerrel
Eigenaar
5.0
12 reviews

Over

Als make-up artist was Jerrel werkzaam bij de grootste make-up merken zoals MAC, Kiko’s, NYX en meer. Ook was hij veel backstage te vinden bij onder andere videoclips, fotoshoots en bruiloften.  Na 7 jaar bezig zijn in de make-up industrie was Jerrel toe aan een nieuwe uitdaging. Door zijn passie voor make-up is ook permanente make-up voor hem weggelegd. Dit inspireerde Jerrel om De Browlounge op te richten en zijn skills uit te breiden naar geavanceerdere technieken.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Metrostation dichtbij
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Eten & Drinken
Gratis drankje

Over

De Brow Lounge
Bilderdijkstraat 77
Amsterdam

Ben jij op zoek naar de perfecte wenkbrauwen en wil je met behulp van semi-permanente make up die prachtige look krijgen? Dan ben je bij De Brow Lounge in Amsterdam aan het juiste adres. Jerrel is een ervaren make-up artist die zich heeft gespecialiseerd in de techniek van Powder Brows.
De semi-permanente poeder techniek gaat langer mee dan het bekende micro-blading en levert een subtiel gepoederd effect op, waarmee je mooie en gedefinieerde wenkbrauwen krijgt. Ook voor een Touch-up kan je bij De Brow Lounge terecht, zodat je Powder Brows tot ruim twee jaar mee gaan.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt